ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ – ΜΠΕΛΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει στο Ελληνικό Grand Prix που θα γίνει το Σάββατο 11.6.16 στο Άργος Ορεστικό. Στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ δηλώθηκαν και θα αγωνιστούν  Οι:
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ. Ο Νίκανδρος επιστρέφει από Πράγα όπου αγωνίστηκε προχθές πέρασε το 5.31 και απέτυχε στο 5.56 (ακριβώς ίδιες προσπάθειες με τον Εμμανουήλ Καραλή.
ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ … ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Μπέλε! Αφού υπηρέτησε τη Μαμά Ελλάδα στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ο Θεοφάνης -πρώτα ο Θεός- θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί  στο Άργος Ορεστικό σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει τα χαμένα άλματα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και με εντολή της Manager του που είναι η Ναταλία Τριανταφύλλου! Ετοιμάζεται για το Άργος.
Δηλώθηκε και ο Απόστολος Σολομωνίδης, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τις υποχρεώσεις του με τις εξετάσεις, οπότε η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του Απόστολου.

Στο Άργος (από ότι πληροφορηθήκαμε) θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Πατσουκάκης, που και αυτός ψάχνει συνθήκες για να επιτύχει τους στόχους του. Ο κουμπάρος του Δημήτρη ο Γιώργος Γεωργιτσέλης  δε θα αγωνιστεί λόγω υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ που θα γίνει στην Πάτρα 18 & 19 Ιουνίου 2016.
Το νέο ανερχόμενο αστέρι του επί κοντώ ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος, που στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ πέρασε το  3.80! δε θα αγωνιστεί σε αυτόν τον αγώνα. Συμπαρίσταται στον κ. Ρίζο Α. και κ. Παπαγεωργίου Κ. που και αυτοί περιμένουν τον … επόμενο αγώνα. Ευχόμαστε σύντομα. 

print

Written by