«ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ» ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»

Γράψαμε προχθές:  
«Δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε να γράφουμε για «το μεράκι» με το οποίο ετοιμάστηκαν οι σταθμοί για το kids’ Athletics των Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ».
Το ξέρω, θα γίνω βαρετός, κουραστικός, «αχώνευτος» …  όμως θα σας πω για όσα με εντυπωσίασαν και συγχρόνως με έκαναν υπερήφανο που συμμετείχα και εγώ στα 7α ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, ακόμη και αν πρόκειται να τα διαβάσω μόνον εγώ!
(Βασίλη, πρόσεξες… «τα 7α»,για να μη λες ότι δε σε προσέχω)!

Μια φωνή ακούγεται …
–  Παιδιά … μαζέψτε «τον»! Μέχρι «του χρόνου»  θα γράφει, αν πρέπει να γράψει για τα όσα τον εντυπωσίασαν στα 7α ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ,  όλα του άρεσαν!!!
Μη δίνετε σημασία,  Συνεχίζουμε!

Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»
«Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια» … τι δύο; τρία και τέσσερα πετύχαμε.
·         Οι ομάδες έγιναν πολλές, έπρεπε να χωρέσουν όλες … Χώρεσαν.
·         Τα παιδιά έπρεπε να ξεκουραστούν και κάπου…  Ξεκουράστηκαν.
·         Τα παιδιά έπρεπε να μάθουν γιατί Τιμούμε τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ… Το έμαθαν.
Όμως θα σταθώ στο πώς το έμαθαν και από ποιούς.
Σε κάθε ένα από τα 2 γκρουπ  των ομάδων δημιουργήθηκε και ο σταθμός  «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ». Στο σταθμό αυτό που ανέλαβαν «οι πλέον κατάλληλοι»,  για όσο χρόνο τα υπόλοιπα παιδιά αγωνιζόντουσαν -μία ομάδα τη φορά- άκουγε και μάθαινε ποιος ήταν ο Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ και τι το ξεχωριστό είχε ή έκανε, ώστε να διοργανώνουμε αγώνες για να Τιμήσουμε τη μνήμη του για 7 συνεχή χρόνια.  
Γονείς Ρωτήστε τα παιδιά σας, όσο μικρά και αν είναι , για να μάθετε και εσείς για το «ΔΑΣΚΑΛΟ».
Και αυτός ο Σταθμός ήταν φτιαγμένος με μεράκι και «επανδρωμένος» με ότι «καλύτερο» διαθέτουμε.  Στον ένα σταθμό ο κ. Μουρουδέλης Σωτήρης Κοινωνικός Λειτουργός, Ταμίας του συλλόγου και πατέρας τριών παιδιών (Δημήτρη, Αλεξάνδρα, Χριστίνα) αθλητών  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στον άλλο σταθμό  η  γλυκύτατη κ. Τσαλικίδου Μακρίνα.
Κ. Μουρουδέλη, κ. Τσαλικίδου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα όσα περάσατε σε μικρούς και μεγάλους σχετικά με τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ και με αφετηρία τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

print

Written by