ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» ΤΩΝ Ζ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Μόνον ξεχωριστά μυαλά μπορούν να οραματίζονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν πράξη «επιτεύγματα» που φαντάζουν εκ πρώτης όψεως «τρελά».  Τέτοια δείγματα μπορούμε να βρούμε παντού και σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ύπαρξης, όμως όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό γνώρισμα, δεν υπολογίζουν, κόπο, χρόνο, θυσίες, για να κάνουν πράξη αυτό που οραματίζονται. Όπου τους συναντήσουμε τους αναγνωρίζουμε εύκολα από το πάθος τους και από τον τρόπο που ενεργούν …ναι ναι  για τους «βαρεμένους»!  μιλάμε. 
Το ότι τα kids’ Athletics που έγιναν στη μνήμη ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ θα γινόντουσαν κάτω από το στέγαστρο ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ στο Καυτανζόγλειο ούτε και τώρα μπορώ να το πιστέψω. Πολλοί το είδανε λίγοι κατάλαβαν πώς σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν χρωματιστά μπαλόνια από τη μία άκρη του γηπέδου μέχρι την άλλη (περίπου 110μ.) τα οποία σχημάτιζαν μία αψίδα.
Μη μου πείτε ότι ήταν απαραίτητο… και χωρίς αυτό υπέροχα θα ήταν. Όμως χωρίς αυτό οι εμπνευστές του, δεν θα είχαν εναποθέσει όλη τους την «αγάπη» που σε προηγούμενο άρθρο ορίσαμε ως το μόνο απαραίτητο στοιχείο για την ειλικρινή προσφορά μας στα «δενδρύλλια».

print

Written by