Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ένα από τα αγωνίσματα του Στίβου που αποτελεί το συνδετικό κρίκο των αθλητών και που οι αθλητές αγωνίζονται για τη νίκη «της ομάδος» είναι «οι σκυταλοδρομίες».
Η φιλοσοφία του συλλόγου  αγκαλιάζει την ομαδική προσπάθεια  και δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λέξη ΟΜΑΔΑ.
Στόχος του συλλόγου είναι όλα τα παιδιά να γνωρίζονται μεταξύ τους, όλοι οι προπονητές να έχουν εικόνα και από τα παιδιά των άλλων αγωνισμάτων και σε κάθε περίπτωση εκδήλωσης του συλλόγου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ.
Μέχρι σήμερα, λόγω του ότι γίναμε πολλοί, κάπου λίγο το χάσαμε!
Στην προσπάθεια κα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και ο σύλλογος να αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και όχι ξεχωριστά γκρουπ αγωνισμάτων, καθιερώνεται η δημιουργία ομάδων σκυταλοδρομιών για όλες τις κατηγορίες.
Η συμμετοχή σε διασυλλογικά και Πανελλήνια  πρωταθλήματα θα είναι υποχρεωτική (όπου μας επιτρέπεται λόγω ορίων) με ότι καλύτερο έμψυχο δυναμικό διαθέτει ο σύλλογος. Ακόμη και αν δεν έχουμε ελπίδες διάκρισης, ο υπεύθυνος δρόμων  που θα καθοριστεί για τη νέα σεζόν στις αρχές Ιουλίου, θα πρέπει να ετοιμάζει  και ομάδες σκυταλοδρομιών χρησιμοποιώντας αθλητές από όλα τα αγωνίσματα (πάντα σε συνεννόηση με τους προπονητές).

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ-ΠΚ/Α ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Η αρχή θα γίνει με τους ΠΠ/Α και ΠΚ/Α όπου οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ομάδες χωρίς ΟΡΙΑ πρόκρισης. Ο σύλλογος δε θα υπολογίσει τα έξοδα ….

print

Written by