ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ένα από τα αγωνίσματα του Στίβου που αποτελεί το συνδετικό κρίκο των αθλητών και που οι αθλητές αγωνίζονται για τη νίκη «της ομάδος» είναι «οι σκυταλοδρομίες».

Η φιλοσοφία του συλλόγου  αγκαλιάζει την ομαδική προσπάθεια  και δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λέξη ΟΜΑΔΑ.

Στόχος του συλλόγου είναι όλα τα παιδιά να γνωρίζονται μεταξύ τους, όλοι οι προπονητές να έχουν εικόνα και από τα παιδιά των άλλων αγωνισμάτων και σε κάθε περίπτωση εκδήλωσης του συλλόγου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ.

Μέχρι σήμερα, λόγω του ότι γίναμε πολλοί, κάπου λίγο το χάσαμε!

Στην προσπάθεια κα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και ο σύλλογος να αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο και όχι ξεχωριστά γκρουπ αγωνισμάτων, καθιερώνεται η δημιουργία ομάδων σκυταλοδρομιών για όλες τις κατηγορίες.

Η συμμετοχή σε διασυλλογικά και Πανελλήνια  πρωταθλήματα θα είναι υποχρεωτική (όπου μας επιτρέπεται λόγω ορίων) με ότι καλύτερο έμψυχο δυναμικό διαθέτει ο σύλλογος. Ακόμη και αν δεν έχουμε ελπίδες διάκρισης, ο υπεύθυνος δρόμων  που θα καθοριστεί για τη νέα σεζόν στις αρχές Ιουλίου, θα πρέπει να ετοιμάζει  και ομάδες σκυταλοδρομιών χρησιμοποιώντας αθλητές από όλα τα αγωνίσματα (πάντα σε συνεννόηση με τους προπονητές).

 

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠ-ΠΚ/Α ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η αρχή θα γίνει με τους ΠΠ/Α και ΠΚ/Α όπου οι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ομάδες χωρίς ΟΡΙΑ πρόκρισης. Ο σύλλογος δε θα υπολογίσει τα έξοδα μεταφοράς των αθλητών στην ΚΑΒΑΛΑ και θα δώσει στους νέους αθλητές και αθλήτριες που θα αποτελέσουν την ΟΜΑΔΑ σκυταλοδρομίας την ευκαιρία να αγωνιστούν σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για τις μεγαλύτερες κατηγορίες (όπου η συμμετοχή εξαρτάται από την επίδοση των ομάδων) ο σύλλογος θα δώσει  στους αθλητές του όσες  αγωνιστικές ευκαιρίες χρειαστούν για να πιάσουν τα όρια.

 

«ΚΡΙΤΗΡΙΟ» ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΑΛ. ΣΙΟΥΛΗ» ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.16

Η αρχή θα γίνει από τους αγώνες Της Κυριακής 11 Ιουνίου  στους Αμπελόκηπους, όπου όσοι αθλητές είναι γεννημένοι το 2001-2002-2003 και τρέξουν στα 80, 100, ή 150 θα κριθούν και για μέλη της ομάδος 4Χ80 &  4Χ300 (ΠΠ-ΠΚ/Α) και  4Χ100 (Π/Κ).

 

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ 4Χ80, 4Χ300 (ΠΠ-ΠΚ/Α)  & 4Χ100 (Π/Κ)

Την Τετάρτη 15.6.2016 και ώρα 19:00 (να είστε έτοιμοι) στο Κεντρικό Στάδιο θα γίνουν τα αγωνίσματα:

1)      80μ. και 300μ. ΠΚ/Α και ΠΠ/Α. (Δικαίωμα συμμετοχής όσοι/ες είναι γεννημένοι/ες τα έτη 2001-2002-2003).

2)      100μ. (Π/Κ) (1999-2000) αλλά και μεγαλύτεροι.

3)      Θα δοθεί και 2η ευκαιρία στους διεκδικητές μιας θέσης στην ομάδα σκυταλοδρομιών με τη συμμετοχή τους στους αγώνες «27α ΟΛΥΜΠΙΑ» που θα γίνουν στο Λιτόχωρο την Τετάρτη 22.6.16.

Υπεύθυνος -αυτής της φάσης των σκυταλοδρομιών- ορίζεται ο κ. Κατσίκας Φώτιος σε συνεργασία με τον κ. Σπανό Νίκο.

Ο σύλλογος θα στείλει  (4+1) αθλητές για κάθε ομάδα, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΚΑΒΑΛΑΣ.

Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε θέση  στην ΟΜΑΔΑ σκυταλοδρομίας  4Χ80 ΚΑΙ 4Χ300 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.

print

Written by