«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ “ΚΟΝΤΩ” – ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Δεν τα πήγαν και  άσχημα οι τρεις επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΜΠΕΛΟΣ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ), που αγωνίστηκαν εχθές (Σάββατο 11.6.16) στο Άργος Ορεστικό.

Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, αθλητής παντός καιρού (κονταριών) πέρασε με άνεση το 5.30 και στο 5.55 … προσέξτε  το άλμα στο βίντεο και πέστε μου αν το έχει ή ΟΧΙ. (Δυστυχώς ο πήχης έπεσε).
Δεν μπορεί! ένα μεγάλο ρεκόρ ψήνεται για το Νίκανδρο, που το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσει να το πετύχει, εφόσον βοηθήσει και η ΚΟΕΑΣ … να αγωνιστεί το Σάββατο στην Κύπρο και την Κυριακή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πάτρα.
Από την πλευρά μαςΑΣ ΡΗΓΑΣ  θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο για να είναι ο Νίκανδρος το πρωί της Κυριακής στον προκριματικό στην Πάτρα. Εφόσον ο Νίκανδρος προλάβει το αεροπλάνο από την Κύπρο για Αθήνα, το Σάββατο βράδυ (θα τον περιμένουμε στο αεροδρόμιο για να φτάσει γρήγορα στην Πάτρα).

Απομένει η ΚΟΕΑΣ … να ρυθμίσει το άλμα επί κοντώ στους ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥΣ έτσι ώστε να αγωνιστεί ο Νίκανδρος για το Σύλλογό του στην Κύπρο “ΠΡΑΞΑΝΔΡΟ”  και να προλάβει το αεροπλάνο που πετάει στις 21:00 για Αθήνα. 
Δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για το Νίκανδρο. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Α/Γ) όπου υπάρχει ο ανάλογος συναγωνισμός (Φιλιππίδης, Πατσουκάκης, Καραλής, Κουφίδης, κ.α.) είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Στυλιανού να προσπαθήσει να πετύχει τα ύψη που αποδεδειγμένα “τα έχει” και που από λεπτομέρειες .. ο πήχης πέφτει.

Παρακαλούμε τους υπευθύνους της ΚΟΕΑΣ να μη στερήσουν από τον Στυλιανού την τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (αφού φέτος κλείνει τα 27 του και από του χρόνου δε θα δικαιούται πλέον να αγωνίζεται, ως αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).

Ο Θεοφάνης Μπέλος και ο Γιώργος Τριανταφύλλου ισοβάθμησαν στη 2η θέση με 4.60. Στη συνέχεια έβαλαν τον πήχη και οι δύο στο 4.80 χωρίς να το περάσουν.

Ο Θεοφάνης Μπέλος, χωρίς προπονήσεις, αφού προχθές Τετάρτη 8.6.16 απολύθηκε από το Στρατό (ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Θεοφάνη Μπέλε!) πέρασε το 4.60 και είχε καλά άλματα στο 4.80.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου το ψάχνει…  Πέρασε το 4.60 και στο 4.80 … το έριξε. Μάλλον μας το αφήνει για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που θα ακολουθήσουν (Α), (Ε), (ΝΕΩΝ) και στα οποία δικαιούται να αγωνιστεί, αφού είναι τελευταία χρονιά Έφηβος.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σημερινά άλματα που τους ανέβασαν και τους τρεις στο 1ο και 2ο σκαλί του βάθρου.  

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης τελικά δεν αγωνίστηκε, αφενός μεν γιατί δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Γεωργιτσέλης …  μας είπε ο Δημήτρης «χωρίς τον κουμπάρο μου αντίπαλο (Γιώργο Γεωργιτσέλη) … δεν αγωνίζομαι»! Α! ρε Γιώργο Γεωργιτσέλη αν και απών ρυθμίζεις καταστάσεις. Αφετέρου γιατί ένοιωσε ένα τράβηγμα στη μέση από τις πολλές ώρες οδήγησης (από Αθήνα – Άργος Ορεστικό). Περαστικά και σιδερένιος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου θα είναι και ο κουμπάρος σου!

Και η Καστοριά γέμισε … ΡΗΓΑΚΙΑ.
Ο Σύλλογος βάζει γερές βάσεις για το Μέλλον αφού όχι μόνο τους “πρωινούς και απογευματινούς” αλλά και όλους τους Μεσημέρη(δε)ς του έντυσε ΡΗΓΑΚΙΑ (τελευταία φωτογραφία).

print

Written by