ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο αθλητισμός μπορεί να αγκαλιάσει τους πάντες. Από τον πλέον χαλαρό τύπο που γυμνάζεται χωρίς καμία πίεση απλά και μόνο για να αισθάνεται «ζωντανός» μέχρι τον πλέον παθιασμένο τύπο του στυλ «θέλω να είμαι πρώτος».

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο κλασικός αθλητισμός με τη μεζούρα του και το χρονόμετρό του, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να τεστάρουν τις ικανότητές τους απλά και μόνο μετρώντας τις επιδόσεις τους. Κάπως έτσι αρχίζουν τα δειλά βήματα του αγωνιστικού αθλητισμού που μπορεί να οδηγήσουν και στον πρωταθλητισμό.

Κανένας δε γεννήθηκε πρωταθλητής και κανένας δεν κέρδισε τον οποιοδήποτε αγώνα χωρίς την ενεργό συμμετοχή του. Όποιος εμπλακεί στα γρανάζια του αγωνιστικού αθλητισμού, για να νοιώσει όλα αυτά τα ιδιαίτερα συναισθήματα των αγώνων, αγωνία, προσπάθεια, χαρά, πίκρα, και τόσα άλλα θα πρέπει να είναι αποφασισμένος.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο και μετά θα αξιολογήσω τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα όσα διδάχτηκα από τους προπονητές μου και τους γονείς μου για την πορεία μου στον αθλητισμό.

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως ανάλογα με τη φιλοσοφία την οποία υιοθέτησα και τις Αρχές που επέλεξα να υπηρετώ μέσα από τον αθλητισμό.

Και για να φτάσουμε στο δια ταύτα, το παιχνίδι του αθλητισμού περιλαμβάνει ως επιβράβευση των προσπαθειών μου τη συμμετοχή σε συνεχώς «μεγαλύτερους» αγώνες.

Στο σωματειακό αθλητισμό, υπάρχουν κριτήρια (όρια επιδόσεων) τα οποία εφόσον τα επιτύχει αθλητής δικαιούται να συμμετέχει στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Όπως η συμμετοχή και μόνο σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ θεωρείται από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα σε αθλητική καριέρα έτσι και στον σωματειακό αθλητισμό η συμμετοχή σε Πανελλήνιους αγώνες αποτελεί στόχο ζωής μερικών αθλητών.

Αυτή την ευκαιρία σκοπεύει να δώσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε όσους το θελήσουν και προσπαθήσουν να την κερδίσουν.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ  ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΥΤΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΠ-ΠΚ/Α και Π-Κ

Όσοι αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββάτου στους Αμπελόκηπους οι επιδόσεις τους θα ληφθούν υπόψη για την επιλογή των μελών της κάθε ομάδος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν μία θέση στην ομάδα (4 βασικοί και 1 συ ετοιμότητα).

Γράψαμε προχθές:

Την Τετάρτη 15.6.2016 και ώρα 19:00(να είστε έτοιμοι) στο Κεντρικό Στάδιο θα γίνουν τα αγωνίσματα πρόκρισης για τις ομάδες σκυταλοδρομιών:

1)       80μ. και 300μ. ΠΚ/Α και ΠΠ/Α. (Δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι γεννημένοι τα έτη 2001-2002-2003).

2)      100μ. (Π/Κ) (1999-2000) αλλά και μεγαλύτεροι για τις μεγαλύτερες κατηγορίες

3)     Θα δοθεί και 2η ευκαιρία στους διεκδικητές μιας θέσης στην ομάδα σκυταλοδρομιών με τη συμμετοχή τους στους αγώνες «27α ΟΛΥΜΠΙΑ» που θα γίνουν στο Λιτόχωρο την Τετάρτη 22.6.16.

Ο σύλλογος θα στείλει  (4+1) αθλητές για κάθε ομάδα ΠΠ-ΠΚ/Β, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΚΑΒΑΛΑΣ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αθλητή στην ομάδα θα είναι η παρακολούθηση των προπονήσεων μέχρι την ημερομηνία των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στις 2-3 Ιουλίου στην ΚΑΒΑΛΑ.

Υπεύθυνος – αυτής της φάσης των σκυταλοδρομιών – ορίζεται ο κ. Κατσίκας Φώτιος σε συνεργασία με τον κ. Σπανό Νίκο.

Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε θέση  στην ΟΜΑΔΑ σκυταλοδρομίας  4Χ80 ΚΑΙ 4Χ300 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.

print

Written by