ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΙΚΑΝΔΡΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δυστυχώς η πρότασή μας να  γίνει το επί κοντώ (Α) το Σάββατο στη Λευκωσία –λίγο νωρίτερα– για να δοθεί χρόνος στο Νίκανδρο Στυλιανού να αγωνιστεί στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και να προλάβει το αεροπλάνο των 21:00 για Αθήνα, ώστε να αγωνιστεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δεν έγινε δεκτή από τους υπευθύνους της ΚΟΕΑΣ.  
Δε μας ενοχλεί το ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα στερηθεί της βαθμολογίας ενός αθλητή όπως ο Νίκανδρος (στα τελευταία Πανελλήνια πρωταθλήματα είναι ή 2ος ή 3ος Πανελληνιονίκης), όσο το ότι ο Νίκανδρος θα στερηθεί μία σημαντική ευκαιρία για ένα «σοβαρό» αγώνα και γιατί όχι ένα ρεκόρ που τα άλματά του μας φωνάζουν ότι ήρθε η ώρα του.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Νίκανδρο που θα αγωνιστεί το Σάββατο στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Λευκωσία. Ο Νίκανδρος ήθελε να αγωνιστεί (και Σάββατο και Κυριακή) για να ικανοποιήσει και το σύλλογό του στην Κύπρο “ΠΡΑΞΑΝΔΡΟ” αλλά και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που τα τελευταία 7 χρόνια ανδρώθηκε και μεγαλούργησε στην αγκαλιά του συλλόγου.
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ενέργειές μας έγιναν με τη σύμφωνο γνώμη του προπονητή του Νίκανδρου στην Κύπρο κ. Γιώργου Αποστολίδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την τόσο άψογη συνεργασία στην καθοδήγηση του Νίκανδρου.
Ο Γιώργος Γεωργιτσέλης έκανε το καθήκον του προς το σύλλογο αλλά και στον εαυτό του, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και θα απέχει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. (Κατανοητό, αφού είναι πλέον πατέρας τριών μικρών παιδιών). Ο Γιώργος δείχνει χαρακτήρα και σύνεση και -δεν το παρακάνει- να γυρνάει σε αγώνες φορτώνοντας όλα τα οικογενειακά βάρη στην καταπληκτική σύζυγό του Βερόνικα. «Μπράβο Γιώργο» … αλλά πριν από το δικό σου Μπράβο -αγόρι μου- υπάρχει ένας «απίστευτα μεγάλος αριθμός» από συγχαρητήρια για τη στάση της καταπληκτικής σου συζύγου -Βερόνικας- ως προς τα θέλω σου και τα χόμπι σου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τα παιδιά σας να μεγαλώνουν με τόσο «προσεγμένες κινήσεις» και συνάμα «μη πιεστικές» για τα θέλω σας.
Τελικά ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα εκπροσωπηθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας,  από τους επικοντιστές Μπέλο Θεοφάνη και Τριανταφύλλου Γεώργιο. Πρώτος στόχος των αθλητών μας μια θέση στον Τελικό και μετά … βλέπουμε.

print

Written by