ΠΑΤΡΑ – ΜΠΕΛΟΣ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

15 αθλητές παρουσιάστηκαν το πρωί στην αίθουσα κλήσεως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (Α/Γ) που γίνεται στην Πάτρα. Μεταξύ αυτών είναι και οι Μπέλος Θεοφάνης, Τριανταφύλλου Γεώργιος και Πατσουκάκης Δημήτριος. Ο τελικός θα γίνει στις 18:30 και ευελπιστούμε για το καλύτερο για όλους τους αθλητές.
Δυστυχώς ο Νίκανδρος Στυλιανού δε θα αγωνιστεί, αφού η ΚΟΕΑΣ δε φρόντισε να τον διευκολύνει ώστε να μπορέσει να πετάξει έγκαιρα για Αθήνα.  Ο Νίκανδρος αγωνίστηκε στη Λευκωσία, όπου αγωνίστηκαν μόνον 8 αθλητές (από 3.80 μέχρι 4.40). Έκανε ένα άλμα στο 4.90 κέρδισε τον αγώνα, αλλά ως εκεί μετά πήγε στο 5.36).

Οπως και να έχει, η Κυπριακή Ομοσπονδία έδειξε ότι ενδιαφέρεται πιο πολύ για το πρόγραμμα της TV και τους “τύπους” του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Στίβου και όχι για τους αθλητές της. (Στην τεχνική σύσκεψη δεν πέρασε η πρότασή μας να ξεκινήσει το επί κοντώ 30 λεπτά νωρίτερα. Παράλληλα έδειξε ότι -δεν εκτιμά- τη βοήθεια και των συλλόγων της Ελλάδος που επωμίζονται την ευθύνη της εξέλιξης των αθλητών που σπουδάζουν στην Ελλάδα.

print

Written by