ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΜΒΡΑΚΗ ΚΑΙ «ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΓΓΕΛΗ»

Μας γεμίζει και μας ικανοποιεί αφάνταστα το να βλέπουμε αθλητές του συλλόγου να γιορτάζουν τις ονομαστικές τους γιορτές και τα γενέθλιά τους μαζί με τους κολλητούς τους. Με τόσα παιδιά στο σύλλογο, δεν είναι υπερβολή να σας πούμε ότι έχουμε δύο και τρία παιδιά κάθε μέρα να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν και δένονται μεταξύ τους, τόσο και τα γενέθλια των κολλητών τους γίνονται και πιο «επεισοδιακά».
Σήμερα ήταν η σειρά του Βαγγέλη Δομπράκη, αυτού του Φλώρου (Ωχ! του παιδαρά ήθελα να πω),  που στα δύο τρίαθλα των ΠΠ/Β  που έγιναν  σε όλα τα αγωνίσματα ήταν στις πρώτες θέσεις. Για αθλητές όπως ο Βαγγέλης μιλάμε, όταν αναφερόμαστε στη δυσκολία επιλογής αγωνίσματος για τα πολύπλευρα ταλέντα. Τονίζουμε για μια ακόμη φορά τη φιλοσοφία μας για αυτή την κατηγορία των αθλητών. Η επιλογή του αγωνίσματος θα πρέπει να αξιοποιεί όλα του τα προσόντα, όλα του τα χαρίσματα.
Ευτυχώς ο Βαγγέλης βρίσκεται υπό τη σκέπη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -με έμπειρους προπονητές- και πιο συγκεκριμένα στα «θαυματουργά χέρια» του κ. Παπαϊακώβου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΜΠΡΑΚΗ,
σου ευχόμαστε υγεία και διάθεση για «δουλειά» ώστε να αξιοποιήσεις τα προσόντα που απλόχερα σου χάρισε η φύση μέσα από τους γονείς σου. Μόνο με σκληρή δουλειά θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, να το θυμάσαι.
Οι φωτογραφίες από την τούρτα με το κεράκι για τα 13α γενέθλια του Βαγγέλη με όλη την παρέα των αθλητών του Ας ΡΗΓΑΣ στο χώρο του άλματος επί κοντώ.

{Αλήθεια! κύριοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης,
τι γίνονται τα αποτελέσματα του Τριάθλου της Β φάσης των ΠΠ/Β;
Η Β φάση έγινε πριν ένα μήνα (περίπου) και βαθμολογίες ακόμη δεν είδαμε! Αν το πρόγραμμα για να βγάλετε τις βαθμολογίες οδηγεί σε λανθασμένα αποτελέσματα , στείλτε τα σε μας και σε μια ώρα θα τα έχετε! Χωρίς προγράμματα!}

print

Written by