Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με τρεις αθλητές να έχουν εξασφαλίσει τα όρια των αγώνων, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα-Θεοπούλα, Παναγιωτίδου Ευαγγελία (στο άλμα επί κοντώ) και Μάριο Σπανό (στο Μήκος και Τριπλούν) και έναν αθλητή δηλωμένο για να αποκτήσει εμπειρίες (Μυλωνάς Χρήστος, στο επί κοντώ) ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ στα Τρίκαλα. Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές κ. Κατσίκας και Παπαϊακώβου (μετάβαση Παρασκευή απόγευμα, επιστροφή Κυριακή βράδυ). Η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο Παντελίδης 2431027286 (Πρώην Διβάνη) στο κέντρο των Τρικάλων.
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ : ΠΑΙΔΕΣ     ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Από τους δηλωθέντες αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, από ότι φαίνεται, θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα μόνον οι τρεις (Θεοδωρίδου, Παναγιωτίδου, Σπανός) αφού ο τέταρτος (Μυλωνάς) δεν προσήλθε στις προπονήσεις τελευταία, λόγω μικροπροβλήματος στο πόδι.
Η φιλοσοφία του συλλόγου μας οδηγεί στο να δίνουμε ευκαιρίες σε αθλητές που βρίσκονται σε «καλό δρόμο» ακόμη και αν δεν έχουν εξασφαλίσει τα όρια του ΣΕΓΑΣ, αλλά περιμένουμε και οι αθλητές μας να δείχνουν το ανάλογο ενδιαφέρον. Χωρίς το ενδιαφέρον (παρουσία στις προπονήσεις) των (κοντά στα όρια αθλητών)  δε θα ταξιδέψει κανείς για Πανελλήνια πρωταθλήματα και σε καμία κατηγορία.
Κούκλοι και Κούκλες,
Δείξτε μας ότι προσπαθείτε και αντιμετωπίζετε σοβαρά τη συμμετοχή σας σε Πανελλήνιους αγώνες, και εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα -δυνατά- για να σας στείλουμε σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Με το ίδιο σκεπτικό θα «επανδρωθούν» και οι αποστολές των ΠΠ-ΠΚ/Α, των Εφήβων-Νεανίδων, και των ΝΕΩΝ (Α/Γ) που ακολουθούν.
Χωρίς την παρουσία στις προπονήσεις, κανείς δεν ταξιδεύει ακόμη και αν έχει τα όρια (από πέρυσι) ακούς Απόστολε ή και … Σάκη;

Το προγραμμα των αγώνων …..

print

Written by