ΤΕΛΟΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το τέλος της σεζόν γιόρτασαν οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σύσσωμοι, σε γνωστή δροσερή ταβέρνα. Προηγουμένως, ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος Ταμίας του συλλόγου, τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες όλων των προπονητών και μάλιστα δόθηκε και το πριμ που αποφασίστηκε να δοθεί στους προπονητές από το Δ.Σ. (μπόνους 20% των μηνιαίων αποδοχών εκάστου), ως πριμ παραγωγικότητας. Το μόνο που είναι σίγουρο για τη νέα σεζόν είναι ότι η φιλότιμη προσπάθεια των προπονητών του συλλόγου θα αμειφτεί -και πέρα- από τις δυνατότητες του συλλόγου (μπορεί να περιορίσουμε από κάπου αλλού τα έξοδα, όμως οι προπονητές της οικογένειας αντιμετωπίζονται και -θα αντιμετωπίζονται- με σεβασμό).

Με την  παρουσία των 9 προπονητών του συλλόγου, (Ελένη Τσαβλίδου, Χριστίνα Γιαννέκα, Σοφία Γκοτζαμάνη, Στέλλα Καφφέ, Γιάννη Χατζηλαζαρίδη, Κοσμά Χατζιόπουλο, Νίκο Σπανό, Γιώργο ΠαπαΪακώβου και Κατσίκα Φώτιο αλλά και των αθλητών που βρέθηκαν στην προπόνηση, έκλεισε και τυπικά η αγωνιστική σεζόν των προαγωνιστικών τμημάτων.

Ενεργοί και ετοιμοπόλεμοι παραμένουν μόνον οι αθλητές που έχουν «τα όρια» των Πανελληνίων αγώνων και προετοιμάζονται για το καλύτερο, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της κατηγορίας των.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η αλλαγή που θα ισχύσει από Σεπτέμβριο είναι: Όλοι ξεκινούν από τα προ-αγωνιστικά γκρουπ. Για να ενταχθεί αθλητής σε αγωνιστικό γκρουπ θα πρέπει να έχει δείξει ότι 1) έχει τη διάθεση να αγωνιστεί, 2) διαθέτει τα προσόντα που να τον στηρίζουν και 3) να «πιάσει τα όρια», που θα τον εντάσσουν σε αγωνιστικό γκρουπ.  Ουδείς αθλητής θα έχει δικαίωμα να προπονείται με προπονητή αγωνιστικού γκρουπ εάν η επίδοσή του δεν το αιτιολογεί.

Φέτος για πρώτη φορά, λόγω της ύπαρξης του Εσωτερικού Κανονισμού, όλοι οι προπονητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ (στα πόστα τα οποία θα λειτουργήσουν  Ακαδημίες, Προαγωνιστικά και Αγωνιστικά τμήματα), θα πρέπει να δηλώσουν από τώρα (μέχρι 5 Ιουλίου) ότι επιθυμούν να συνεργαστούν με το σύλλογο.
Στη συνέχεια, εφόσον υπάρξουν θέσεις που δεν θα καλυφθούν από τους παρόντες , ο σύλλογος θα ζητήσει τα «βιογραφικά» όσων επιθυμούν να συνεργαστούν με το σύλλογο για να καλύψουν τις «πιθανές» κενές θέσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθεί προπονητής στο προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η αποδοχή και η πιστή τήρηση του Εσωτερικού Κανονισμού.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

print

Written by