«ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ» ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με νέα αγωνιστική στολή οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ/Α,  αλλά και όσοι θα αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Νέε αθλητή, ενδιαφέρεσαι, προσπαθείς σοβαρά, πιάνεις τα όρια (ή είσαι πολύ κοντά σε αυτά), ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ σου προσφέρει την ευκαιρία να «ζήσεις» τη συμμετοχή σου σε «Μεγάλους αγώνες». Τώρα ξέρεις, από εσένα εξαρτάται, το πώς θα βιώσεις τη συμμετοχή σου  στον Αθλητισμό.
Έχεις να διαλέξεις:
1)  Προπονήσεις χωρίς προσπάθεια και διάθεση και συμμετοχή μόνο σε τοπικούς αγώνες ή
2)  Προπονήσεις σοβαρές με καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση και συμμετοχή σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Με ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό και γνωριμία με αθλητές Έλληνες και ξένους με τους οποίους θα γίνετε ΦΙΛΟΙ για  όλη σας τη ζωή. (Γιαυτό χρειάζεται να προσπαθούμε και σε κάποια ξένη γλώσσα π.χ. ΑΓΓΛΙΚΑ, ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε όταν θα έρθει η ώρα να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό για μεγάλους αγώνες και να γνωρίσουμε τους ξένους φίλους μας). Αυτός θα πρέπει να είναι και ο στόχος όσων τα καταφέρνουν ιδιαίτερα στον Αθλητισμό, να ζήσετε τον αθλητισμό γνωρίζοντας και συναντώντας ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα από όλο τον Κόσμο. Τότε το «ταξίδι» του αθλητισμού θα σας μείνει αξέχαστο. Τότε το ταξίδι του αθλητισμού θα «τα έχει ΟΛΑ».
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΣΑΣ. (Για τους συναδέλφους προπονητές, τα Δελτία των αγώνων τα έχω εγώ).

print

Written by