ΚΑΒΑΛΑ – ΟΙ ΠΠ-ΠΚ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΑΝ ΣΕ «ΟΜΑΔΑ»

Τελικά μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της μικρότερης Κατηγορίας είχαμε ακόμη μία ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι «διάθεση και προσπάθεια χρειάζεται», όλα τα άλλα ακολουθούν. Δε χρειάζεται να κάνουν «παγκόσμιο ρεκόρ» για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μεγαλύτερους από τους συνηθισμένους αγώνες. Με αυτό το σκεπτικό ο σύλλογος βαδίζει όλα τα χρόνια της ύπαρξης του (από το 1999) και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσει.

Από την πλευρά του συλλόγου δόθηκε η ευκαιρία, δηλώσαμε ομάδες 4Χ80 τόσο στα αγόρια όσο και στα Κορίτσια. Αυτόματα ενεργοποιήθηκαν  15-20 παιδιά και 10 από αυτά (5 αγόρια και 5 κορίτσια) διεκδίκησαν μέχρι τέλους και κέρδισαν τη συμμετοχή τους στην Ομάδα της Σκυταλοδρομίας. Με τη βοήθεια των προπονητών τους κ. Γιώργου και κ. Νίκου (για αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα) ετοιμάστηκαν. Στα γρήγορα και χωρίς μεγάλη προετοιμασία τα μεμονωμένα άτομα έγιναν ΟΜΑΔΑ και εκπροσώπησαν το σύλλογο με τον καλύτερο τρόπο.

Τα αγόρια στη σκυταλοδρομία 4Χ80 κατάφεραν με 39’’53 (που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου, το παλιό 39’’87 από το 2012) να κερδίσουν τη σειρά τους και να καταταγούν στην 8η θέση σε σύνολο 21 ομάδων, κάτι που έφερε και 10 βαθμούς αξιολόγησης Πανελληνίων αγώνων για το σύλλογο … ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Μπράβο και στους πέντε (5) της Ομάδος [ΤΕΛΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΓΟΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΜΥΛΩΝΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΔΟΜΠΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ]

Τα κορίτσια τα πήγαν και αυτά περίφημα, αφού πρώτα έκαναν αισθητή την παρουσία τους ως «ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ» έκαναν υπέροχες αλλαγές και κατάφεραν να τερματίσουν στη 18η θέση. Μπράβο κορίτσια, [ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΕΣΕ ΜΥΡΤΩ-ΕΥΔΟΞΙΑ, ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΛΟΥΚΙΔΟΥ-ΓΟΥΝΑΡΗ Κ.-Ε., ΚΟΥΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ}  μας ενώσατε μας κάνατε μία παρέα και υπερήφανους.

Σε ατομικό επίπεδο οι δύο που αγωνίστηκαν τα πήγαν επίσης περίφημα αφού και ατομικό ρεκόρ πέτυχαν αλλά και βαθμολογήθηκαν (ΓΟΓΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 15ος στα 150μ. με 18’’70 ατομική επίδοση και 1 βαθμό, και ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 4ος με 3.10 στο επί Κοντώ και 9 βαθμούς).

Το κυριότερο, η Καβάλα γέμισε με γονείς και φίλους των παιδιών και του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που κατέφθασαν από όλη τη Β. Ελλάδα για να ενθαρρύνουν τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες. Για τη φιλοσοφία των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και μόνο που τα παιδιά μας κατάφεραν να γεμίσουν μία κερκίδα από γονείς και φίλους (βλέπετε ομορφιές στη φωτογραφία, και να φανταστείτε ότι λείπουν κιόλας…) μας κάνει διπλά υπερήφανους.
Με την ευκαιρία, ευχόμαστε σιδερένιο και γρήγορα κοντά μας τον «απόντα» λόγω εισαγωγής σε κλινική (μόνον έτσι θα «γλυτώναμε» από το ζεύγος  κ. Χαρίλαο και Σεβαστή Μαρκόπουλου)!
Μπράβο παιδιά, μπράβο στους προπονητές  μπράβο στους Γονείς και φίλους. Με τέτοιους γονείς ότι θέση και να έχουμε στην τελική κατάταξη εμείς θα είμαστε «ΝΙΚΗΤΕΣ»…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

print

Written by