ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ – ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ … ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Oι προπονήσεις των αθλητών του άλματος επί κοντώ συνεχίζονται σε φιλική ατμόσφαιρα και με διάφορα συμβάντα. Στις δύο τελευταίες προπονήσεις, τα κυριότερα συμβάντα είναι:

1)      ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ:   ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ  Ή ΓΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ…  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΒΑΝΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ. (Ο Γιώργος τον ψάχνει)!
 

2)      ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ … «ΑΞΙΑ»  ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΡΙΑ

Και πολύ άντεξε το κοντάρι, που χρησιμοποίησε η Μαρκέλλα τον τελευταίο μήνα και με το οποίο πήδησε 3.51 στους Αμπελόκηπους και 3.50 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ στα Τρίκαλα. Εκεί που ετοιμάζονταν για ρεκόρ στο προσεχές πρωτάθλημα των Εφήβων/ Νεανίδων που θα γίνει την Κυριακή στις Σέρρες … Νάσου και σπάει το κοντάρι! Τώρα;

 

Βέβαια κάτι θα ψάξουμε κάτι θα βρούμε αλλά σίγουρα δεν θα έχει το χρόνο να προσαρμοστεί με το κοντάρι που θα βρούμε, αν βρούμε. Ίσως τουλάχιστον στους αγώνες να ζητήσουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο δανεικό κοντάρι (από συναδέλφους που συνεργαζόμαστε) και εφόσον θα υπάρχει στους αγώνες. Τώρα πλέον είναι η ώρα να παραγγείλουμε 4-5 κοντάρια από Αμερική μήπως και γλυτώσουμε μερικά Ευρώ!  Τώρα ήρθε η ώρα για να «βάλουμε το χέρι –βαθιά- στην τσέπη) και να αξιοποιήσουμε την προσφορά φίλων που έγινε πριν αρκετό καιρό με σκοπό να αγοράσουμε κοντάρια.

print

Written by