Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι «ξενοδοχείο», είναι «σπίτι» όπου μένουν οικογένειες και φίλοι των οικογενειών. Ποτέ δε θελήσαμε να γίνουμε «τόσοι» που να μη γνωρίζουμε τους αθλητές μας  με το μικρό τους όνομα. Έλα μου όμως που γίναμε πολλοί!
Για να κρατήσουμε την πληθώρα των αθλητών μας σε πλαίσια εντός της φιλοσοφίας του συλλόγου αλλά και για να υπάρχει μέλλον στο σύλλογο με κάθε διοίκηση και κάθε προπονητικό δυναμικό,  συντάξαμε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ όπου αναφέρονται τα πάντα όσα σχετίζονται με τη λειτουργία του συλλόγου. (Τον ισχύοντα ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ θα τον βρειτε στην κεντρική σελίδα). 

Ο Εσωτερικός Κανονισμός αλλά και μερικά “δραστικά μέτρα” που ελήφθησαν για να προλάβουν καταστάσεις «δεν άρεσαν» σε μερικούς από τους συναδέλφους προπονητές. Πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και «σεβαστές» όσον αφορά τις προσωπικές τους επιλογές.
Όμως η κατεύθυνση που θα βαδίζει ο σύλλογος θα πρέπει να καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει και την ευθύνη  της λειτουργίας του συλλόγου, και ναι μεν να «ακούει» τις γνώμες των πολλών αλλά οι αποφάσεις να είναι δικές του.

Δηλώνουμε, με ότι συνεπάγεται αυτή η δήλωση, ότι δεν προσπαθούμε να γίνουμε πολλοί και … ακόμη περισσότεροι.
Θέλουμε, να μπορούν τα παιδιά να χαίρονται τη συμμετοχή τους και να «περνούν καλά» αλλά και εμείς να μπορούμε να χαιρόμαστε την προσφορά μας, με το ανάλογο κλίμα στο σύλλογο  και τη σχέση μας με όλους τους εμπλεκόμενους.
Σαφώς και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με άτομα που ενεργούν κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω και δεν ακολουθούν τους κανόνες λειτουργίας του συλλόγου.

Μερικοί φίλοι νομίζουν ότι είμαστε επιχείρηση!

ΟΧΙ κύριοι δε μας ενδιαφέρει το «κέρδος» ούτε και γίναμε πολλοί για να βγάλουμε περισσότερα. Χάρη κάναμε σε όσους ζητήσαμε να ενταχθούν στην οικογένεια, που δυστυχώς δεν εκτιμήθηκε.
Φτάσαμε, τα όσα κτίσαμε τόσα χρόνια να κινδυνεύουν να πάνε στράφι.
Ευτυχώς πήραμε νωρίς στροφή και ο σύλλογος βαδίζει το δρόμο του.

Ο σύλλογος έγινε για να δίνει αλλά και να εισπράττει χαρά. 
Δυστυχώς αυτή την εσωτερική  χαρά μας που πηγάζει από την προσφορά μας στους μπόμπιρες κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Το κυριότερο είναι ότι κινδυνεύει να εξαφανιστεί από χειρισμούς φιλοξενουμένων στο σύλλογο και … ευτυχώς ο σύλλογος έχει ΑΡΧΕΣ.
Σύσσωμο το Δ.Σ. τάσσεται στο πλευρό της αρχικής φιλοσοφίας με την οποία δημιουργήθηκε ο Σύλλογος, που με δύο λόγια λέει:

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΔΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ «ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ».
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

Αυτοί είμαστε,
με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί ο σύλλογος και θα το πούμε για μία ακόμη φορά.
Όποιος νομίζει ότι η φιλοσοφία του συλλόγου δεν τον ικανοποιεί, απλά του λέμε να «κοιτάξει και παραδίπλα».
Δεν είμαστε το μόνο “μαγαζί” αλλά και το κυριότερο, δε σκιζόμαστε να εντάξουμε στην οικογένειά μας άτομα με διαφορετική φιλοσοφία.
Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούμε;

print

Written by