Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στη Θήβα την Τετάρτη 20.7.16 θα γίνει ο επόμενος αγώνας για τους Μπέλο Θεοφάνη και Μαρκέλλα Θεοδωρίδου, (τους μόνους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που συνεχίζουν ακόμη τις προπονήσεις).
Η Μαρκέλλα ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, παραμένει ετοιμοπόλεμη μέχρι τέλος Ιουλίου.  Μέχρι στιγμής προσέφερε τα «μέγιστα» στο σύλλογο αφού κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο των (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) όσο  και των (ΝΕΑΝΙΔΩΝ), ήταν 2η με 3.50 και στους δύο αγώνες.  Αφού δικαιούται να αγωνιστεί και σε 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -αυτό των ΝΕΩΝ- και να προσφέρει -ό,τι μπορεί- σε βαθμούς για την αξιολόγηση του συλλόγου, παραμένει ετοιμοπόλεμη και συνδυάζει τα μαθήματά της με τις προπονήσεις.
Από την άλλη η Μαρκέλλα μπορεί να πετύχει ακόμη καλύτερη επίδοση και ο ένας από τους λόγους που συνεχίζει είναι και αυτός. Δε θα ησυχάσει αν δεν επιτύχει στους επόμενους δύο αγώνες ατομικό ρεκόρ (έχει 3.51).
Ο Θεοφάνης Μπέλος, τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από το Πανελλήνιο Α/Γ όπου με 4.80 ήταν 7ος (πολύ καλά αν αναλογιστούμε ότι απολύθηκε από το στρατό μερικές εβδομάδες πριν το πρωτάθλημα). Ο Θεοφάνης συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου, αν και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, κυρίως για να κάνει …

print

Written by