«ΜΠΕΛΕ» «ΤΡΕΜΕ» …ΤΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ … ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Το πήγαν από δω (Θήβα), το πήγαν από κει (Καυτανζόγλειο), Ο Γιώργος Τρέμος και ο Θεοφάνης Μπέλος «ετοίμασαν»  τη Μαρκέλλα για κάτι καλό, τόσο για την Κύπρο όσο και για τη Λάρισα. Τελευταία προπόνηση για την Μαρκέλλα και τον Θεοφάνη και ο ένας βοήθησε τον άλλον με αποτέλεσμα και οι δυο να πετύχουν το στόχο τους.
Βέβαια ο καθένας μπήκε με διαφορετικό στόχο.
Ο μεν Θεοφάνης ήθελε να κάνει άλμα με το 460/86, κοντάρι που δεν το χρησιμοποίησε ποτέ μέχρι σήμερα (αφού προχθές έσπασε σε άλμα επάνω το 460/84). Μέχρι το 3ο, 4ο άλμα ψαχνότανε με τη φορά του αλλά ολοκληρωμένο άλμα δεν είχε βγάλει. Όταν ήρθαν τα δύσκολα, να φύγει χωρίς να πετύχει το στόχο του, ζήτησε ακόμη ένα άλμα… του το δώσαμε αλλά με τον όρο να περάσει η Μαρκέλλα στο τελευταίο άλμα το 3.60 με πήχη (3.51 έχει επίσημο ρεκόρ). Είπαμε μέσα μας σιγά μη το περάσει η «Φλωρού», οπότε μετά το άλμα της Μαρκέλλας … τα μαζεύουμε και φεύγουμε, γιατί έχουμε να ετοιμαστούμε και για το ταξίδι στην Κύπρο.
[Αύριο Τρίτη 26.7.16 ταξιδεύουμε για τη Λευκωσία όπου την Τετάρτη θα αγωνιστεί η Μαρκέλλα στη συνάντηση ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ. Επιστροφή την Παρασκευή 29.7.16 απόγευμα, μη μας ψάχνετε!].

Αμ δε που τα μαζεύουμε!  

Πρώτον η «Φλωρού» χωρίς να κάνει και το καλύτερο άλμα περνάει το 3.60, (κυρίως για να δώσει την ευκαιρία στο Θεοφάνη για ένα άλμα ακόμη, (τόσο στριμμένο είναι το κορίτσι)! Ρε παιδιά! πλακάκια τα κάνανε «τα αχώνευτα» φαίνεται και από τον τρόπο που συγχαίρει ο ένας τον άλλον στο βίντεο, μόνο και μόνο για να χάσω εγώ, να μη γίνει το δικό μου!
Δε μας φτάνει αυτό, στο επόμενο άλμα και ο Θεοφάνης με τη συμπαράσταση της Μαρκέλλας «έβγαλε άλμα», και τι άλμα!!!
Ευτυχώς! Οι αγώνες τελείωσαν για το Θεοφάνη και έτσι το ρεκόρ του θα παραμείνει στο 5.10 μέχρι τουλάχιστον τον κλειστό. Για τον κλειστό,  πρώτα ο Θεός, τίποτε δε θα μας φανεί περίεργο για το Θεοφάνη,  ό,τι  επίδοση και να μας πει ότι θα κάνει, εμείς θα τον πιστέψουμε. Το πήραμε το μάθημά μας, δεν την ξαναπατάμε με το Θεοφάνη.

print

Written by