ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ – Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ

Ακόμη μία φορά ο ΣΕΓΑΣ «ταλαιπωρεί» τις οικογένειες των αθλητών και των προπονητών με την τοποθέτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Νέων (Α-Γ) στο τέλος του Ιουλίου. Οι σύλλογοι και κυρίως οι προπονητές, που οι αθλητές τους έχουν τα όρια και δικαιούνται να αγωνιστούν, κάνουν ότι μπορούν για να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην πορεία για την αξιολόγηση του συλλόγου (όπου φαίνεται πόσο και σε ποιο επίπεδο προσπάθησε κάθε σύλλογος κάθε προπονητής ) η εικόνα που παρουσιάζεται δεν είναι πάντα ανάλογη με την προσπάθεια των «εμπλεκομένων»… 
Αθλητές που δεν τα «ζυγίζουν σωστά» δε βοηθούν όσο θα έπρεπε, ώστε να φανεί η προσπάθεια του συλλόγου αλλά και των προπονητών, που μοχθούν καθημερινά για τη βελτίωση των αθλητών τους. Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορεί να γίνει σοβαρός αθλητισμός κανένας δεν πετυχαίνει τους στόχους του.

Μοναδική εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου, που προσπαθεί και όπως αποδεικνύεται,  δικαιώνεται. Ήδη από το 3.51 που είχε μέχρι προχθές έφτασε το ρεκόρ της στο 3.70 (επίδοση που πέτυχε προχθές στη Λευκωσία και με την οποία κέρδισε το επί κοντώ (Κ) στη συνάντηση ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ.

Η Μαρκέλλα με τον προπονητή της, αφού γύρισαν εχθές από την Κύπρο, σήμερα (Σάββατο) ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για τη Λάρισα όπου την Κυριακή το απόγευμα θα γίνει ο τελικός του αγωνίσματος. Τόσο στο επί κοντώ γυναικών όσο και στο Ανδρών δε θα γίνουν προκριματικοί αφού η συμμετοχή είναι τέτοια που δε χρειάζεται προκριματικός (στις Νέες είναι δηλωμένες 8 και στους Νέους 14!

Μετά τη Λάρισα, ο υπογράφων ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με Νέα Δομή, σταθερή  Φιλοσοφία,  προπονητές που να δέχονται τη φιλοσοφία του συλλόγου και να τηρούν τον Εσωτερικό Κανονισμό,  και με διάθεση του συλλόγου να ασχοληθεί μόνο με όσους εκτιμούν την προσπάθεια των ανθρώπων του, και συνεργάζονται με τους προπονητές του, θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Θα μείνουμε σταθεροί στις Αρχές μας (χωρίς να κάνουμε ούτε βήμα πίσω) και θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αρνηθούμε τη συνεργασία σε όσους  έχουν διαφορετικές απόψεις και που θέλουν να λειτουργούν με αυτές αγνοώντας τη φιλοσοφία και τις Αρχές του συλλόγου, που καθαρά και ξάστερα  καταγράφονται στον ΕΣΩΤΕΡΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Διευκρινίζουμε ότι «οι όποιες αλλαγές» θα γίνουν σε προπονητικό δυναμικό από το Σεπτέμβριο, έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές απόψεις των συναδέλφων ως προς τις ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και σε καμία περίπτωση με την επάρκεια ή Μη των συναδέλφων. Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα λειτουργούν, μόνον όσοι σέβονται και τηρούν τις καταγεγραμμένες ΑΡΧΕΣ του συλλόγου, που καταγράφονται με σαφήνεια στον ΕΣΩΤΕΡΚΟ Κανονισμό.

Το ραντεβού ορίζεται για τη Δευτέρα 5  Σεπτεμβρίου στις 18:00 μέχρι 20:00 στο Καυτανζόγλειο.

Ρίξτε μια ματιά στο σχετικό άρθρο (παρακάτω) με τίτλο “RIGAS’ ATHLETICS SUMMER CAMP” το οποίο θα λειτουργήσει για 5 ημέρες στο τέλος Αυγούστου με περιορισμένο αριθμό παιδιών. Οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι προπονητές  (Γκοτζαμάνη, Χατζιόπουλος και αν χρειαστεί και άλλος…) δεν μπορούν χωρίς τη βαβούρα των παιδαράδων και των «Αχώνευτων» και είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για πέντε ημέρες σε ένα πρόγραμμα μίνι αθλητικών διακοπών που είμαι σίγουρος θα μείνει αξέχαστο στα λίγα και τυχερά παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν την 1η Αυγούστου (για λεπτομέρειες βλέπετε προηγούμενο άρθρο στη σελίδα μας), αν και από ότι μαθαίνουμε ήδη έπεσαν αρκετές ανεπίσημες δηλώσεις (πριν από την 1η Αυγούστου τις ονομάζουμε «εκδήλωση ενδιαφέροντος»).
Καλά να περνάτε, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

print

Written by