Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ακόμη μία φορά ο ΣΕΓΑΣ «ταλαιπωρεί» τις οικογένειες των αθλητών και των προπονητών με την τοποθέτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Νέων (Α-Γ) στο τέλος του Ιουλίου. Οι σύλλογοι και κυρίως οι προπονητές, που οι αθλητές τους έχουν τα όρια και δικαιούνται να αγωνιστούν, κάνουν ότι μπορούν για να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην πορεία για την αξιολόγηση του συλλόγου (όπου φαίνεται πόσο και σε ποιο επίπεδο προσπάθησε κάθε σύλλογος κάθε προπονητής ) η εικόνα που παρουσιάζεται δεν είναι πάντα ανάλογη με την προσπάθεια των «εμπλεκομένων»… 
Αθλητές που δεν τα «ζυγίζουν σωστά» δε βοηθούν όσο θα έπρεπε, ώστε να φανεί η προσπάθεια του συλλόγου αλλά και των προπονητών, που μοχθούν καθημερινά για τη βελτίωση των αθλητών τους. Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορεί να γίνει σοβαρός αθλητισμός κανένας δεν πετυχαίνει τους στόχους του.
Μοναδική εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου, που προσπαθεί και όπως αποδεικνύεται,  δικαιώνεται. Ήδη από το 3.51 που είχε μέχρι προχθές έφτασε το ρεκόρ της στο 3.70 (επίδοση που πέτυχε προχθές στη Λευκωσία και με την οποία κέρδισε το επί κοντώ (Κ) στη συνάντηση ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ.
Η Μαρκέλλα με τον προπονητή της ….

print

Written by