ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο “Summer Camp” ΑΣ ΡΗΓΑΣ

1st  RIGAS’ ATHLETICS SUMMER-CAMP

Στον Α.Σ. ΡΗΓΑΣ δείξαμε ότι ακολουθούμε τις νέες και ξεχωριστές ιδέες.
Μια ακόμα ξεχωριστή ιδέα το «Rigas’ Athletics Summer camp», γεννήθηκε, ακούστηκε, συζητήθηκε, το ψάξαμε (είδαμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον) και τελικά ωρίμασε και υιοθετήθηκε.

Το 1ο «Summer camp στίβου» του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ πήρε το δρόμο του!

Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι, μέσα από ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με ποικίλες κατασκηνωτικές δραστηριότητες να δώσουμε στα παιδιά του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους λίγο πριν ετοιμαστούν για την έναρξη τις νέας σχολικής αλλά και αγωνιστικής χρονιάς.

Τι είναι το «Rigas΄ athletics Summer camp»

–      Δευτέρα 29/8 μέχρι την Παρασκευή  2/9.

–      5 μέρες,   8 ώρες κάθε μέρα.

–      Καθημερινή προπόνηση στίβου και όχι μόνον, σε διαφορετικά μέρη!

–      Πολλές άλλες αθλητικές και κατασκηνωτικές δραστηριότητες!

Το «Rigas’ Summer camp» θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 29/8 μέχρι την Παρασκευή  2/9/16.
Το ραντεβού θα δίνεται κάθε πρωί στο Καυτανζόγλειο στάδιο, από όπου θα ξεκινούν τα οχήματα των προπονητών, έχοντας κάθε μέρα και ένα διαφορετικό προορισμό!! [Γειτονικές παραλίες για προπόνηση στίβου στην άμμο και μπάνιο στη θάλασσα, βουνό για ορεινή πορεία και προπόνηση, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες, θα καλύψουν το πρόγραμμα των ημερών].
Η επιστροφή θα γίνεται το απόγευμα και πάλι στο Καυτανζόγλειο.

5 μοναδικές «εκδρομές» = 5 αξέχαστες «κατασκηνωτικές ημέρες»!!!!

Οι προπονητές κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς  και κ. Γκοτζαμάνη Σοφία, που ανέλαβαν τη διοργάνωση και την υλοποίησή της, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην διοργάνωση κατασκηνώσεων δημιουργούν ένα πρόγραμμα, το οποίο θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα δεδομένα και τα πιστεύω του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ.

Δραστηριότητες όπως:
H προπόνηση στίβου, το μπάνιο αναψυχής και η κολύμβηση, οι διάφορες αθλοπαιδιές, οι μικρές πορείες στο βουνό, το τραγούδι, τα μικρά μαθήματα διαβίωσης στη φύση, τα παιχνίδια, οι χειροτεχνίες και πολλές άλλες αξέχαστες εμπειρίες, έρχονται να γεμίσουν ευχάριστα τις ώρες των παιδιών. Κυρίως όμως φιλοδοξούν να αποτελέσουν το μέσο για την ουσιαστική τους ψυχαγωγία (=αγωγή της ψυχής) και για την εμφύσηση όλων όσων ο Α.Σ. ΡΗΓΑΣ πρεσβεύει.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία του «1st Rigas’ Summer camp» είναι σίγουρα ένα μεγάλο «στοίχημα». Όπως σε κάθε νέα προσπάθεια έτσι και τώρα είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και πολλά αυτά που πρέπει να προβλεφθούν. Η σοβαρότητα και η ατελείωτη διάθεση να προσφέρουμε «τα καλύτερα» στα παιδιά μας καθώς και η εμπειρία μας στο χώρο των ακαδημιών στίβου αλλά και των κατασκηνώσεων, αφήνει πολλές υποσχέσεις για αυτόν τον «εκρηκτικό συνδυασμό».
Αν και «κάθε αρχή είναι και δύσκολη» εμείς ξεκινάμε με αισιοδοξία γνωρίζοντας ότι απευθυνόμαστε σε παιδιά (και σε γονείς) της οικογένειας του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ, γεγονός που από μόνο του εξασφαλίζει την καλή διάθεση και την άψογη συνεργασία.

Λόγω της «πιλοτικής μορφής» αυτής της προσπάθειας αποφασίσαμε να «απλωθούμε» μόνο μέχρι εκεί που μπορούμε…

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

1.       Ο αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν είναι περιορισμένος. Ξεκινάμε με αρχικό στόχο τα 10 παιδιά. Τον αυστηρό αυτόν περιορισμό μας τον επιβάλουν τα μέσα μετακίνησης. Το θετικό αυτού του περιορισμού είναι ότι θα μιλάμε για μια μικρή και ευέλικτη παρέα, στο κάθε μέλος της οποίας θα αναλογεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της προσοχής και του χρόνου των συνοδών προπονητών!

2.       Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα είναι γεννημένα τα έτη 2004, 2005, 2006. Για εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ. αδέλφια που είναι για λίγο εκτός του ηλικιακού φάσματος) πιθανόν να γίνουν κάποιες εξαιρέσεις.

3.       Αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, τότε ίσως καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε λίγες ακόμη θέσεις. Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής (περιορισμένος αριθμός θέσεων) και επειδή το camp θα μπορέσει να λειτουργήσει μόνον αν οι διαθέσιμες θέσεις καλυφθούν πλήρως, θα ισχύσουν τα παρακάτω:


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

1.       Το κόστος (των 5 ημερών) για κάθε παιδί ανέρχεται στα 75 ευρώ.

2.       Θα τηρηθεί αυστηρά η«σειρά προτεραιότητας» στις δηλώσεις.

3.       Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Αυγούστου μετά τις 11:00π.μ. και θα γίνονται μόνον τηλεφωνικά στην κ. Γκοτζαμάνη Σοφία στο τηλέφωνο 6976350313.

4.       Η δήλωση συμμετοχής γίνεται υπεύθυνα και λειτουργεί «δεσμευτικά», αφενός μεν για τον προϋπολογισμό του κόστους και αφετέρου για να μη στερηθεί κάποιο άλλο παιδί την ευκαιρία να συμμετέχει.

5.       Με τη δήλωση προκαταβάλλονται 40 ευρώ και τα υπόλοιπα 35 δίδονται με την έναρξη του camp (Δευτέρα 28/8).

6.       Όσοι δηλώσουν μετά την κάλυψη της 10ης θέσης, θα μπουν σε λίστα αναμονής. Όσοι βρεθούν στη «λίστα αναμονής», θα ενημερωθούν έγκαιρα για τη συμμετοχή τους -εφόσον προκύψει θέση- (είτε λόγω ακύρωσης είτε με την εξασφάλιση ενός ακόμη προπονητή-οχήματος).

7.       Αν μετά τη δήλωση συμμετοχής, προκύψει σοβαρός λόγος για ακύρωση, η ενημέρωση πρέπει να γίνει το “συντομότερο δυνατό”.

 

Για ακυρώσεις μέχρι 16/8 η προκαταβολή θα επιστρέφεται. 

Για ακυρώσεις μέχρι και 26/8 η προκαταβολή θα επιστρέφεται, μόνο στην περίπτωση που κάποιο άλλο παιδί θα αναπληρώσει τη θέση.

Για ακυρώσεις που θα γίνουν μετά τις 26/8 η προκαταβολή δε θα επιστρέφεται.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλιστεί ένα κόστος προσιτό στους περισσότερους γονείς. Το κόστος που καταλήξαμε είναι λογικό για τα δεδομένα του Summer camp και ικανοποιητικά χαμηλό λαμβάνοντας υπόψη την αναλογία προπονητών-παιδιών (1 προπονητής για κάθε 5 παιδιά) αλλά και την καθημερινή μετακίνηση.

Διατροφή:
Σε κάθε παιδί θα παρέχεται καθημερινά ένα σάντουιτς και ένας χυμός.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και θα γίνονται μόνον τηλεφωνικά μετά τις 11:00 π.μ. στην κ. Γκοτζαμάνη Σοφία στο τηλέφωνο 6976350313.

Κατόπιν συνεννόησης θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα η φόρμα συμμετοχής.

** Το “Rigas’ Summer camp” θα πραγματοποιηθεί μόνον εάν συμπληρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.
Για την οριστικοποίηση της υλοποίησης του προγράμματος θα υπάρχει ενημέρωση-ανακοίνωση μέσα από την παρούσα ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου, την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Για λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπευθύνους προπονητές:

κ. Γκοτζαμάνη Σοφία. Κιν: 6976350313 e-mail: sgkotzam@gmail.com

κ. Χατζιόπουλο Κοσμά. Κιν: 6937531874  e-mail: kosmxatz@gmail.com

print

Written by