ΤΟ 1o RIGAS’ SUMMER CAMP ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το 1ο Rigas’ summer camp έφτασε στο τέλος του, κι όπως λέει και το τραγουδάκι μας, το παραδοσιακό «Ζούμπαρα» που επισφραγίζει το τέλος πολλών κατασκηνωτικών περιόδων

«Δεν ξέρω πότε πέρασε αυτή η εβδομάδα, ξέρω όμως ότι γίναμε 10 φορές ομάδα!»

Δόξα τω Θεώ, όλα κύλισαν πραγματικά υπέροχα! Ακόμη και τα απρόοπτα όπως η χθεσινή βροχούλα όχι απλά δεν μας χάλασαν το πρόγραμμα αλλά το έκαναν ακόμη καλύτερο αφού καταλήξαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία μας μέρα στο «παραμυθένιο» σπίτι της οικογένειας Χατζιόπουλου! Μετά τη λήξη του campτα παιδιά μας γύρισαν πίσω ενθουσιασμένα και εμείς πραγματικά ευτυχισμένοι αφού (όσο η μέριμνα του οργανωτικού βάρους μας το επέτρεπε) απολαμβάναμε σαν μικρά παιδιά την κάθε δραστηριότητα και την κάθε στιγμή! Εγώ προσωπικά αισθάνομαι υπέροχα γιατί άλλο ένα «τρελό όνειρο» όχι απλά πήρε «σάρκα και οστά» αλλά πήγε ακόμη καλύτερα από αυτό που αρχικά τόλμησα να ονειρευτώ!

Γι’ αυτό εκ μέρους όλων εμάς που απολαύσαμε το “1o  Rigas’ Athletics summer camp” νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

Πρώτα  τον κ. Φώτη Κατσίκα που μας στήριξε τόσο πολύ για ακόμη μια φορά σε ένα τόσο πρωτότυπο και δύσκολο εγχείρημα. Έπειτα τον κ. Κοσμά Χατζιόπουλο που αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, «θυσίασε την πολυπόθητη εβδομάδα διακοπών» και συνέβαλε τόσο στην πραγματοποίηση του camp. Ευχαριστούμε τα στελέχη μας Συμεών και Χριστίνα Κασμερίδη καθώς και την πολύτιμη βοηθό μας στη χειροτεχνία Μαρία Μαντιού (αδελφή των αθλητών μας Δημήτρη και Αριάδνη). Ακόμη θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στον π. Κυριάκο Χατζηδήμου για την τόσο καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση του “1oυ Rigas’ Athletics summer camp”.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των μικρών «κατασκηνωτών» μας, που μας εμπιστεύτηκαν. Δεν ήταν εύκολο κάτι τέτοιο καθώς από μόνοι μας εξ αρχής διαλαλούσαμε ότι παρά την τεράστια όρεξη και τις πραγματικά πολλές ώρες προετοιμασίας δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. (Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς που έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» στην προετοιμασία. Ξέρουν αυτοί…!) Περισσότερο απ’ όλους όμως ευχαριστήσουμε τα παιδιά «μας» που ήταν η αιτία να ζήσουμε αυτήν την αξέχαστη εβδομάδα και έκαναν το 1ο camp του Ρήγα πραγματικά ονειρεμένο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και αποτελέσματα από τους διαγωνισμούς της 5ης και τελευταίας ημέρας του “Rigas Athletics summer camp”.

Διαγωνισμός Αμμοκατασκευών με νικήτρια την 1η ομάδα

Η 2η ομάδα νικήτρια της «επιθεώρησης» μπροστά στο «στρατόπεδό» της.

Αγώνας διάθλου με νικητές: 1ος Φρειδερίκος Γεώργιος (Φρέντυ), 2ος Πεταλάς Αθανάσιος, 3η Κώστα Αριάδνη

Οι νικητές στον Διαγωνισμό τραγουδιού: 1η Κώστα Αριάδνη, 2ες Αδελφές Δούναβη, 3οι Χαντζίδης Θεόδωρος και Μαντιός Δημήτριος

Τραγουδώντας το Ζούμπαρα αποχαιρετούμε το 1ο Rigas’ Athletics summer camp. Τα λόγια του τραγουδιού που μέσα σε λίγους στίχους «διηγείται» τα όσα ζήσαμε μέσα σε μία απίστευτη εβδομάδα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Κι επειδή σίγουρα θα έχετε «άγνωστες λέξεις» που μόνο όσοι έζησαν «μαζί με εμάς» τις γνωρίζουν, ανατρέξετε στο τέλος του τραγουδιού.

Γκοτζαμάνη Σοφία

print

Written by