ΤΟ SUMMER CAMP – ΤΟ «ΖΟΥΜΠΑΡΑ» & ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Για πρώτη φορά έγινε και «Summer Camp» στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ σχεδιασμένο από την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία και υλοποιημένο από το αχτύπητο δίδυμο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, κ. Γκοτζαμάνη Σοφία και Χατζιόπουλο Κοσμά.
Το ζήσαμε από μακριά και από τα όσα είδαμε … μακάρι να γινόταν να περνούσαμε και εμείς ένα τόσο έντονο και γεμάτο από διαφορετικές εμπειρίες πενθήμερο.
Μπράβο στους δύο ορεξάτους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μπράβο τους για την όρεξη και τη διάθεση να ασχολούνται τόσο σοβαρά και υπεύθυνα  με … τις παιδικές ψυχές. Ο “ΟΡΙΣΜΟΣ” του δάσκαλου του παιδαγωγού και του ανθρώπου που χαίρεται να βρίσκεται ανάμεσα σε παιδιά.
Μόνο αυτού του είδους «προπονητές» θα μπορούσαν να ασχοληθούν τόσο σοβαρά για ένα πενθήμερο με μερικά παιδιά. Μέχρι και ποίημα έγραψαν, «οι Θεότρελοι» για τα όσα έζησαν στο Summer Camp!
«ΤΟ ΖΟΥΜΠΑΡΑ»
Μακάρι να είχαμε πολλούς τέτοιους δασκάλους για τα παιδιά μας. Αν τους είχαμε εν αφθονία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι «η επόμενη γενιά θα μας βγάλει  ασπροπρόσωπους». Δυστυχώς είναι λίγοι «οι τρελοί» …
Τυχερά τα 10 παιδιά που τελικά επελέγησαν για την εκδήλωση. 
Στα πλαίσια του πενθημέρου έγιναν και αγώνες διάθλου (κολύμπι- τρέξιμο) ακόμη και … διαγωνισμός τραγουδιού]. Ενώ τα αποτελέσματα είναι περασμένα στην τελευταία ανάρτηση για το camp, οι απονομές δεν είχαν γίνει!
Τις δύο απονομές που χρωστούσαμε στα παιδιά του camp τις κάναμε χθες, και για μια ακόμη φορά χάρηκαν τα παιδιά και το καταχάρηκαν και οι γονείς.
Οι φωτογραφίες από τις χθεσινές απονομές.

print

Written by