Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΦΥΓΕ – Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΗΡΘΕ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ και καθηγητής φυσικής Αγωγής, Παναγιώτης Λάσκαρης με ατομικό ρεκόρ 5.50 και πολλές διεθνείς διακρίσεις (βλέπετε ΕΔΩ), βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα και επιθυμεί να συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Δεν  είναι τυχαίο το ότι παιδιά διαμάντια όπως ο ΝίκανδροςΣτυλιανού (πλέον θα αγωνίζεται μόνον ως Κύπριος αθλητής, διότι συμπλήρωσε ως φοιτητής τα 27 του χρόνια και δε δικαιούται να αγωνίζεται και σε Ελληνικό σύλλογο) και τώρα ο Παναγιώτης Λάσκαρης, επιλέγουν το σύλλογό μας για να συνεχίσουν την καριέρας τους. Και μόνον η επιλογή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τους παραπάνω αθλητές, μας κάνει υπερήφανους.

Από την άλλη μας υποχρεώνει να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Στο σύλλογο θέλουμε ηρεμία για να μπορούμε να επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας και στους αθλητές που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, και να μην αναλωνόμαστε σε λανθασμένες συμπεριφορές προς το σύλλογο.

Τονίσαμε πολλές φορές ότι όποιος αθλητής δεν είναι ικανοποιημένος από το σύλλογο, δεν έχει παρά να δοκιμάσει και σε κάποιον άλλο σύλλογο. Εφόσον έχει δελτίο θα πρέπει να μας ζητήσει μεταγραφή και με το καλό να πάει όπου του αρέσει. Θα πρέπει όμως να το ζητήσει από το σύλλογο σύμφωνα με τον Κανονισμό μεταγραφών του ΣΕΓΑΣ, έγκαιρα και όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθορίζει για την κάθε περίπτωση.
Τη συνέχεια και τους πιθανούς όρους μεταγραφής (για όσους έχουν Δελτίο και είναι άνω των 15 ετών) θα τα καθορίσει το  Δ.Σ. που είναι και το όργανο που καθορίζει τα των μεταγραφών … τόσο απλά.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην παρέα μας, συγκεντρωνόμαστε σε όσους μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και θέλουν να είναι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και … η ζωή συνεχίζεται.

print

Written by