ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ένα από τα σημαντικά προσόντα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι η συνέπεια τόσο του οργάνου Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και των ανθρώπων που λειτουργούν υπό τη σκέπη του συλλόγου.
Ο Εσωτερικός κανονισμός, που πλέον είναι ο μπούσουλας του συλλόγου και που ο κάθε εμπλεκόμενος με το σύλλογο θα πρέπει να γνωρίζει αλλά και να τηρεί, επιβάλλει τη λήψη ορισμένων αποφάσεων και την ενημέρωση των ενδιαφερομένων (γονέων, αθλητών) με την έναρξη κάθε χρονιάς.
Στο χθεσινή τους σύσκεψη τα μέλη του Δ.Σ. πήραν τις αποφάσεις που έπρεπε, και μερικές από αυτές (μη θέλετε να τα μαθαίνετε και όλα!) είναι:

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Μέχρι στιγμής οι προπονητές του συλλόγου είναι:  (Με το ρυθμό που έρχονται κάθε μέρα, νέα παιδιά, σύντομα θα προστεθούν ένας ή δύο ακόμη…):

ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
Για παιδιά ηλικίας 9-10-11 ετών. Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ , 19:00 – 20:30. Η κ. Γκοτζαμάνη είναι υπεύθυνη για τα γκρουπ των Ακαδημιών και οποιαδήποτε ερώτηση πρόταση που δεν θα δοθεί απάντηση από τις προπονήτριες θα πρέπει να φτάνει στην κ. Γκοτζαμάνη.

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΥΛΙΔΟΥ : Για τα παιδιά ηλικίας 6-7 ετών. Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ 19:00 – 20:15

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΚΑ : Για παιδιά ηλικίας 7-8 ετών. Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ , 19:00 – 20:15.

 

 

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΦΦΕ : Για παιδιά ηλικίας 10-11-12 ετών. Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ , 19:00 – 20:30.

 

 

ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ.
Για παιδιά ηλικίας 12-13-14+ ετών. Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 20:45. Προπονεί τους αθλητές χωρισμένους σε δύο Γκρουπ: 
1ο Γκρουπ :  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ , 19:00 – 20:45, 2ο Γκρουπ : ΤΡ-ΠΕ(19:20:45) ΣΑΒ(πρωί). Οι αθλητές επέλεξαν το γκρουπ που τους βολεύει και σε αυτό θα πρέπει να προσέρχονται για τις προπονήσεις. -Δεν μπόρεσα να πάω τη Δευτέρα, ας πάω την Τρίτη αφού είναι ο κ. Κοσμάς- δεν θα πρέπει να γίνεται. Ο κάθε αθλητής στο γκρουπ που επέλεξε για να υπάρχει αποσυμφόρηση (εξ άλλου γιαυτό χωρίσαμε τα γκρουπ, για να μην είναι πολλά παιδιά μαζί). Εξαιρετικές περιπτώσεις ρυθμίζονται από τον κ. Χατζιόπουλο. Κανείς δεν αλλάζει γκρουπ, χωρίς την έγκριση του κ. Χατζιόπουλου.

ΧΑΤΖΗΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ: ΡΙΨΕΙΣ.

Συνεργάτης προπονητής στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ για αθλητές της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδος των Ρίψεων. Οι μετακινήσεις αθλητών στον κ. Στάθη Χατζηστάθη γίνονται με πρόταση των προπονητών τους και έγκριση από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κατσίκα Φώτη.

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Βρίσκεται στο Στάδιο για τις προπονήσεις  καθημερινά (ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ) από τις 18:00 μέχρι τις 20:45 και ΣΑΒ.(10:30-13:00).

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με τη λήξη της περιόδου, Γενικής Φυσικής κατάστασης (Σεπτέμβριος και Οκτώβριος) οι αθλητές του άλματος επί κοντώ θα παραμείνουν στον κ. Κατσίκα και οι αθλητές  των αγωνισμάτων (Δρόμοι, άλματα) θα συνεχίσουν με  προπονητές που ο σύλλογος θα επιλέξει (βρίσκεται ήδη σε επαφή).

Τον Νοέμβριο θα γίνει και η πρώτη μετακίνηση των αθλητών οι οποίοι παρουσιάζουν στοιχεία για πιο προχωρημένο γκρουπ. Η γνώμη των προπονητών θα είναι το βασικό κριτήριο (θα ληφθεί υπόψη και η επιθυμία των αθλητών/γονέων) για την αλλαγή αθλητή σε συγκεκριμένο γκρουπ. Εσωτερικές μετακινήσεις στα γκρουπ των Ακαδημιών θα γίνονται με τη σύμφωνο γνώμη προπονητριών και γονέων και υπό την καθοδήγηση της  Υπευθύνου των Ακαδημιών.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

1.       ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ : Το Δ.Σ. αποφασίζει να κρατηθούν στα ίδια επίπεδα οι υποχρεώσεις των αθλητών καθώς και οι ελαφρύνσεις. Εγγραφή (εφάπαξ) 25 ευρώ, μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ. [Σε ετήσια βάση: 250 Ευρώ ο αθλητής, 400 Ευρώ τα δύο αδέλφια, 500 Ευρώ τρία και περισσότερα αδέλφια. Πληρωμή σε δύο τρεις δόσεις υπάρχει έκπτωση 10%, κ.α.
Οι απαλλαγές και οι διευκολύνσεις των συνδρομών, που αναφέρονται λεπτομερώς στον Εσωτερικό Κανονισμό, ισχύουν και για την τρέχουσα περίοδο.
(Διαβάστε τον Εσωτερικό  Κανονισμό για λεπτομερή ενημέρωση).

1.       Το «Extra Bonus» αποδοτικότητας των προπονητών, που ορίζει ο Εσωτερικός Κανονισμός, καθορίστηκε από το Δ.Σ. στα 100 ευρώ. Το ποσό αυτό θα δίνεται σε όσους προπονητές -υπερβάλουν εαυτόν-  εφόσον υπάρχει σχετική πρόταση από τον Τ.Δ., για κάθε εξάμηνο.

2.       Υπεύθυνος Σχεδιασμού των Εκδηλώσεις για την περίοδο 2016-2017 ορίζεται ο κ. Σταύρος Καρματζόγλου.
Τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό, θα ανακοινωθούν οι έξτρα εκδηλώσεις (εκδρομές και  παντός είδους προγραμματισμένες εκδηλώσεις) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by