ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Πότε πάει, πότε έρχεται κανείς δεν το καταλαβαίνει. Μιλάμε για το Νίκανδρο Στυλιανού ο οποίος αν και βρίσκεται πλέον, μόνιμα στην Κύπρο δε χάνει ευκαιρία να περάσει από τα γνωστά του λημέρια στο Καυτανζόγλειο και να προπονηθεί με τους συναθλητές του, του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Εχθές στην πρώτη προπόνηση με βάρη, συναντήθηκαν ο Νίκανδρος Στυλιανού, ο Θεοφάνης Μπέλος, και ο Παναγιώτης Λάσκαρης και θυμήθηκαν τους πρώτους τους κοινούς αγώνες (φωτογραφία 3)
Από τη μεριά του προπονητή, είναι «χαρά Θεού» να έχεις αθλητές όπως οι προαναφερόμενοι στο γκρουπ σου.
Ο καθένας κάνει την προπόνησή του με σοβαρότητα και σύνεση χωρίς να παραβλέπουν ότι το καλό κλίμα στην προπόνηση δημιουργείται με τη συνεισφορά όλων.
[Ακούτε εσείς οι μικροί… οι φλώροι, που τα γέλια η απροσεξία και η παντός είδους «ζαβολιά» είναι στο πετσί σας! Ευτυχώς! τουλάχιστον δεν καθυστερείτε στην προπόνηση! Κάποιος ψηλός χρειάζεται τη μισή προπόνηση για να δέσει το κορδόνι του! Καλά ρε! Νιόβη, δεν τον έμαθες να δένει τα κορδόνια του;]
Στην πρώτη φωτογραφία, από αριστερά: Γκοτζαμάνη Σοφία (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΦΙΑ «ΜΑΣ» για τη σημερινή γιορτή σου), Γόγαλης Αναστάσιος, Μουρουδέλης Δημήτριος, Λάσκαρης Παναγιώτης, Θεοφάνης Μπέλος, Στυλιανού Νίκανδρος, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα, Σολομωνίδης Απόστολος και Παναγιωτίδου Ευαγγελία.

print

Written by