ΔΕΥΤΕΡΑ 10.10.2016 ΔΙΑΛΕΞΗ «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ»

Όταν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου συναντά τη διάθεση των γονέων και κηδεμόνων να προσφέρουν στα παιδιά (σε όλα γενικώς τα παιδιά) τότε τα πάντα μπορούν να γίνουν. Μέσα από ένα e-mailπου εστάλη στο σύλλογο για πληροφορίες για το παιδί της μία μαμά … η συγκεκριμένη μαμά (ΡΕΜΠΕΤΣΗ ΤΖΕΝΗ,  Διατροφολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Ελ. Βενιζέλου 3, Καλαμαριά, 55133, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), -με προθυμία- δέχτηκε την πρότασή μας για μια ενημερωτική «διάλεξη» με θέμα τη διατροφή των αθλουμένων.
Το ραντεβού κλείστηκε για τη Δευτέρα 10.10.16 ώρα 19:15 στον 1ο όροφο του Κτηρίου Διοίκησης του Καυτανζογλείου. Το αν θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη και όλα τα παιδιά θα εξαρτηθεί από την κ. Ρεμπέτση αλλά και τον αριθμό που χωράει η αίθουσα.

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες, (ακόμη και από άλλους συλλόγους ) πιστεύουμε να χωρέσουμε όλοι … χίλιοι καλοί χωράνε, να Τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που γίνεται καθαρά για χάρη των γονέων & κηδεμόνων που δε γνωρίζουν αλλά και των παιδιών που γυμνάζονται.

Προκαταβολικά ευχαριστούμε την κ. Ρεμπέτση Τζένη και προτρέπουμε και σε άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο, να μη διστάσουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους  που λόγω ειδικότητος θα ήταν χρήσιμες σε παιδιά αλλά και σε μεγάλους.

Ραντεβού τη Δευτέρα 10.10.16 στις 19:15 στο Καυτανζόγλειο.

print

Written by