ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟ “SPARTATHLON”; ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Επί τέλους η επιστήμη προχώρησε! Οι έρευνες και τα πειράματα τόσων χιλιάδων ετών στις υπερ-αποστάσεις,  κατέληξαν σε συμπεράσματα.  
Δε θα το πιστέψετε πόσο απλό είναι να τερματίσουμε -όλοι πλέον- σε ένα  “SPARTATHLON” (246,8 χιλ.)! Τι σου είναι η επιστήμη!

ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ «ΚΑΡΟΤΣΑ»

Ρωτάει πρώτα (η επιστήμη) … για να γίνουν αισθητά τα συμπεράσματά της.
–  Θέλεις και εσύ να τερματίσεις σε έναν αγώνα “SPARTATHLON”;  
Χωρίς να περιμένει απάντηση, συνεχίζει ήρεμα και απλά…

–  Τώρα μπορείς!
Δεν περιμένει να ρωτήσουμε … Πώς;

Ορμάει κατευθείαν στο ψαχνό και μας δίνει λεπτομέρειες.  

–  Ψάξε να βρεις  μια ψυχή με φτερά και «καρότσα» (θα τη χρειαστείς  για να ταξιδεύει το μυαλό σου και για να φορτώσεις τα πόδια σου και το κορμί σου όταν αυτά θα λένε «STOP- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… ΡΕ!».

Προχωράει σε οδηγίες για τους «ναυτιλλόμενους».

–  Ψάξε μέσα σου να βρεις ένα σοβαρό λόγο για να το επιχειρήσεις!
–  Προετοιμάσου κατάλληλα!
(Το κατάλληλα το ορίζει «100 καντάρια χιλιόμετρα» στα πόδια σου).

–  Βρες  τους καλύτερους «ξάγρυπνους υποστηρικτές» όπως η Μαρία Καφαντάρη και ο Βαγγέλης  Αναγνωστόπουλος , στην περίπτωση του Αλέξανδρου Αφεντουλίδη (Φωτογραφία).

Ψάξε καλά και βρες ανθρώπους (σύλλογο), που να σου «αγγίζουν» τις ευαίσθητες χορδέ», για να αξίζουν το ταξίδι «στα ουράνια» που θα τους χαρίσεις…

Όταν είσαι έτοιμος κάτσε στην αφετηρία… Τόσο απλά.

Τι να πω και τι να γράψω για την τριάδα των ανθρώπων που μας ΤΙΜΟΥΝ με τον καλύτερο τρόπο. Δε βρίσκω άλλο λόγο παρά τη μεγαλοσύνη τους και τις ευαίσθητες χορδές τους. Φαίνεται -χωρίς να κάνουμε τίποτε σοβαρό για χάρη τους – κάπου αγγίξαμε τις ευαίσθητες χορδές αυτών των γιγάντων.
Δεν εξηγείται αλλιώς, αυτή η ΤΙΜΗ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και αυτή η ΧΑΡΑ των ανθρώπων του συλλόγου που νοιώθουν όταν βλέπουν το τρίο της επιτυχίας με τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τη σημαία  του συλλόγου να χαίρονται το κατόρθωμα τους.
Αλέξανδρε, Μαρία και Βαγγέλη, μαζί σας χαιρόμαστε διπλά όλοι οι φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όχι μόνον.
Χαιρόμαστε διπλά, όλοι όσοι πιστεύουμε σε ό,τι πιστεύετε.
ΜΠΡΑΒΟ  και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Αλέξανδρε Αφεντουλίδη, Μαρία Καφαντάρη, Βαγγέλη Αναγνωστόπουλε, μην ανησυχείτε. Τώρα που μάθαμε το μυστικό … του χρόνου θα τρέξουμε εμείς για χάρη σας, Ε! 268 χιλιομετράκια είναι αυτά, σιγά το πράγμα.

print

Written by