ΤΕΤΑΡΤΗ 5.10.16 «ΑΓΙΑΣΜΟΣ» & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενημερώνει τους αθλητές του, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του, τους φίλους του συλλόγου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι την Τετάρτη 5.10.16 ώρα 19:15 στην αίθουσα «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» θα γίνει ο καθιερωμένος ΑΓΙΑΣΜΟΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει την εκδήλωση για την οποία ζητήσαμε εγγράφως άδεια από τη Διεύθυνση του Σταδίου. Στις 19:00 όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συγκεντρώνονται στην είσοδο του Κ-3 και ένα-ένα γκρουπ περνούν στην αίθουσα. Στις 19:10 θα πρέπει να βρίσκονται αθλητές και γονείς (που επιθυμούν να παραστούν στον Αγιασμό) στην αίθουσα. Στις 19:15 θα έλθει ο Ιερέας που θα κάνει τον Αγιασμό.

(ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ &  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  

Μετά τον Αγιασμό, οι αθλητές με τους προπονητές τους, φεύγουν για την προπόνησή τους.
Οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών του συλλόγου, μεταβαίνουν στην αίθουσα Τύπου (1ος όροφος του Κτηρίου Διοίκησης), όπου στις 19:45 θα γίνει συγκέντρωση – γνωριμία του Διοικητικού Συμβουλίου και του Τεχνικού Διευθυντή, με τους (νέους) γονείς & κηδεμόνες των παιδιών μας.
Θα ακολουθήσει  ενημέρωση γύρο από τη λειτουργία του Σταδίου και του συλλόγου.
Όπως κάθε χρόνο θα ζητηθούν οι προτάσεις των γονέων & των κηδεμόνων για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.
Παρακαλούνται ΟΛΟΙ  οι γονείς & κηδεμόνες των αθλητών μας να Τιμήσουν τη συγκέντρωση με την παρουσία τους, που σκοπό έχει να βελτιώσουμε τη «λειτουργία του συλλόγου» σε σχέση με την προπόνηση- διαπαιδαγώγηση  των παιδιών «μας».

print

Written by