ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η πρόεδρος κ. Μανιού Αικατερίνη και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Πολίτης Μ., Μουρουδέλης Σωτήριος και Παπαδόπουλος Απόστολος καλωσόρισαν τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ως εκπρόσωπος των γονέων & κηδεμόνων ο κ. Δούναβης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τους νέους γονείς για τη φιλοσοφία του συλλόγου και έπλεξε το εγκώμιο αυτής.

Ακολούθησε ενημέρωση «εφόληςτης ύλης» από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κατσίκα Φώτη ο οποίος και απάντησε στις ερωτήσεις των γονέων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον τρόπο επικοινωνίας των γονέων με το σύλλογο. Ορίστηκε ως συνδετικός κρίκος η ηλεκτρονική μας σελίδα, που ενημερώνεται καθημερινά, www.asrigas.grκαι μέσω της οποίας «συντονίζεται» ο σύλλογος.
Οι –νέοι στο σύλλογο- γονείς και κηδεμόνες κλήθηκαν να ενταχθούν στα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του συλλόγου για να έχουν το δικαίωμα να «ορίζουν» την πορεία του συλλόγου, αποκτώντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Με την ένταξη των γονέων & κηδεμόνων στα Ενεργά Μέλη του συλλόγου, οι οποιεσδήποτε ανακοινώσεις και τα νέα που σχετίζονται με το σύλλογο, θα βρίσκονται -μέσω e-mail- σε απόσταση … ενός κλικ.

Έγινε υπενθύμιση για την εκδήλωση [διάλεξη με θέμα: Η διατροφή των μικρών αθλητών, Ρετμπέτση Τζένη Διαιτολόγος/Διατροφολόγος,  Σύμβουλος ψυχικής Υγείας], της Δευτέρας 10.10.16 ώρα 19:15, στον ίδιο χώρο (αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους γονείς επιθυμούν να ακούσουν συμβουλές για τη διατροφή των μικρών αθλητών (αρκεί να χωρέσουν τουλάχιστον τα μικρά παιδιά και οι  γονείς στην αίθουσα).

Οι φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου, με την ευκαιρία του καθιερωμένου Αγιασμού για τη  νέα χρονιά.

print

Written by