ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ» ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Πληροφορούμε  τους αθλητές του συλλόγου ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις (επίσημες = για όσους έχουν δελτία) και προπονητικές ή επιλογής  για τα κατάλληλα αγωνίσματα = για όσους δεν έχουν ακόμη δελτίο αθλητή) που θα γίνουν τον μήνα Οκτώβριο είναι:

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ :

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 «1α ΑΕΤΙΑ» στο Καυτανζόγλειο,
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,  για αθλητές που είναι γεννημένοι/ες (2001, 2002, 2003).
Οι αθλητές που δηλώθηκαν (υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των αγωνισμάτων) και δικαιούνται να αγωνιστούν είναι:
ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, στις Σέρρες «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2016».
Στις Σέρρες θα μεταβούν αθλητές και αθλήτριες του άλματος επί κοντώ (όσοι είναι σε θέση να κάνουν άλματα αυτή την εποχή, αφού η περίοδος προετοιμασίας είναι στην αρχή της) και μερικοί/ες (ΠΠ-ΠΚ/Α)  για να Τιμήσουμε τους αγώνες που διοργανώνουν οι «ακούραστοι και δραστήριοι» εργάτες του αθλητισμού της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.

ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ  ΗΜΙ-ΑΝΤΙΟΧΗΣ

Με αρχή την προπόνηση της Παρασκευής 7.10.16 και όσες προπονήσεις χρειαστούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από ηλικία 2005 και μεγαλύτεροι δικαιούνται να αγωνιστούν στον αγώνα «πρόκριση» για τις σκυταλοδρομίες 4Χ300 και 4Χ400. Ο δρόμος της πρόκρισης θα είναι τα 300μ. Να ετοιμάζεστε!

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ – ΑΝΤΟΧΗΣ
Θα ακολουθήσει η πρόκριση για τους δρόμους Αντοχής με δρόμο 600μ. για τους μικρούς και 1000μ. για τους μεγαλύτερους.

Όλοι οι αθλητές από ΠΠ-ΠΚ/Α και μεγαλύτεροι θα τρέξουν και το “test Cooper” (τρέξιμο για 12 λεπτά, με στόχο να διανύσουμε όσα περισσότερα μέτρα μπορούμε). Όποιος πιάσει το “στόχο” του μπαίνει στην κλήρωση για ένα καταπληκτικό “δώρο” … μαστίχα Χίου!!! τυχεροιοιοιοι!  Τυχερέ Θεοφάνη, για σένα έφεξε (στόχος σου μόνον … 2800μ.!

Ακολουθεί Πρόκριση για τις Ταχύτητες, τις Ρίψεις, τα άλματα (γενικά) και ξεχωριστά για το άλμα επί κοντώ.
Ειδικά για το άλμα επί κοντώ, που ο σύλλογός μας ειδικεύεται, θα γίνει και 2ο γκρουπ με αθλητές/τριες από 2005 και μεγαλύτερους.  (Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στις προκρίσεις, να ετοιμάζεστε).

print

Written by