ΔΕΥΤΕΡΑ 10.10.16 ΔΙΑΛΕΞΗ «ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες καθώς και τους αθλητές των «Ακαδημιών» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ [τα γρουπ των προπονητριών: κ. Ελένης, κ. Χριστίνας, κ. Στέλλας και κ. Σοφίας], ότι μεθαύριο τη Δευτέρα 10.10.2016 και ώρα 19:15 προπονητές, αθλητές γονείς και κηδεμόνες θα παρακολουθήσουν διάλεξη, με θέμα «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ».
Η συνάντηση θα γίνει στις 19:00 στο χώρο μπροστά από το κυλικείο του Σταδίου, από όπου οι αθλητές/τριες -συνοδευόμενοι από τις προπονήτριές τους- θα μεταβούν στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου (1ος όροφος μεταλλικού κτηρίου). Οι γονείς και οι κηδεμόνες, αφού παραδώσουν τα παιδιά στις προπονήτριες, κατευθύνονται και αυτοί στην αίθουσα Τύπου.
Το θέμα «Διατροφή των αθλουμένων» θα αναπτύξει η κ. Τζένη Ρεμπέτση (Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας).  Η παρουσίαση του θέματος θα γίνει με ορολογία προσαρμοσμένη στην ηλικία των παιδιών ενώ θα χρησιμοποιηθούν και πολλές εικόνες, για να γίνει κατανοητό και ενδιαφέρον και στα μικρά παιδιά.
ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
Τα γκρουπ των αθλητών συνοδευόμενα από τις προπονήτριές τους, θα αναχωρήσουν από το σημείο συνάντησης για την αίθουσα στις 19:05 (γονείς … φροντίστε να είστε στην ώρα σας).
Η Διάλεξη θα αρχίσει στις 19:20 και θα τελειώσει περίπου στις 20:00.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ όσους ενδιαφέρονται για την υγιεινή διατροφή των παιδιών τους να παρακολουθήσουν τη Διάλεξη.

print

Written by