ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ … ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ

Τελικά όλοι συμφωνούμε στο ότι, τις περισσότερες φορές η επιτυχία είναι να «σκεφτείς» κάτι ένα λεπτό νωρίτερα από τον άλλον». Για να ακριβολογούμε, όχι να το σκεφτείς αλλά «να κάνεις πράξη τη σκέψη σου» πρώτος, αλλιώς  θα χτυπιέσαι που ναι μεν το σκέφτηκες αλλά δεν το υλοποίησες.
Τουλάχιστον εμείς (Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ), όταν το καλοκαίρι παραγγείλαμε φόρμες για τους αθλητές μας, αυτές τις πολύ ωραίες άσπρες και μπλε με τις ωραίες ρίγες (βλέπετε Foto), σκεφτήκαμε και παραγγείλαμε ικανό αριθμό για να έχουμε όταν θα χρειαστούν!
Ο καιρός έφτασε, το βραδάκι μετά την προπόνηση αν είσαι και λίγο ιδρωμένος τα μπλουζάκια και τα κοντομάνικα δεν αρκούν. Ήδη ο καιρός προστάζει για φόρμες σχετικά χοντρές και ζεστές, για τις φόρμες που φροντίσαμε να παραγγείλουμε με την ώρα μας.
Αυτή τη στιγμή έχουμε φόρμες από όλα τα νούμερα (για παιδιά των 6-7 χρόνων μέχρι και ενήλικες) και οι αθλητές μας μπορούν να τις αγοράσουν στο κόστος (25 ευρώ).
Όποιος αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρειάζεται φόρμα θα πρέπει να κάνει νωρίς την κίνησή του. Μην περιμένετε να χιονίσει για να μας ζητήσετε την κατάλληλη φόρμα για το παιδί σας, ίσως τότε να είναι αργά,  να έχουν τελειώσει τα νούμερα που θα ψάχνετε.
Ζητήστε από τον προπονητή του παιδιού σας να σας δείξει την ανάλογη φόρμα, δοκιμάστε την  και αγοράσετε την όσο υπάρχουν τα νούμερα. Επισημαίνουμε ότι τα νούμερα που έχουμε για κάθε μέγεθος είναι περιορισμένα, όποιος βιαστεί θα προλάβει το νούμερο που θέλει.

print

Written by