ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ “ΓΟΝΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Η καθιερωμένη εκδρομή και BBQ στο Χορτιάτη και για το 2016 αποτελεί παρελθόν. Η εκδρομή του 2016 θα μείνει στην ιστορία για όσους συμμετείχαν για 3,4,5, … 10 πράγματα εκ των οποίων εμείς ξεχωρίζουμε τα παρακάτω.

1)      Ο ΚΑΙΡΟΣ υπέροχος «μας έκανε τα κέφια»…

2)      Η ΔΙΑΘΕΣΗ όλων των συμμετεχόντων «να περάσουμε καλά» εμφανέστατη η οποία έφερε και το πολυπόθητο αποτέλεσμα … ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ.

3)      Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ όσων δήλωσαν άγγιξε το 100%, απόντες κανένας!!! Είχαμε μόνο μία αλλαγή (δεν μπόρεσε ο μπαμπάς ήρθε η μαμά)!  Φανταστείτε το επίπεδο της συνέπειας που χαρακτηρίζει τους γονείς και κηδεμόνες του συλλόγου μας, που μη έχοντας κάτι άλλο να πούμε  μιλάμε για  την αλλαγή του γονέα! ΕΥΓΕ!!!
Εκτός από το 100% στις παρουσίες, ήρθαν και επιπλέον άτομα … Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί φέρνετε και φίλους και γνωστούς σε παρόμοιες εκδηλώσεις του συλλόγου.

4)      ΕΝΑΣ Ο ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ!
Ε! δεν είναι και μικρό πράγμα 111 μέλη (μικροί και μεγάλοι) να είναι όλοι παρόντες (όσοι δήλωσαν)και να μην ακουστεί ούτε μία «γκρίνια»! Η γκρίνια του αγαπητού συνονόματου … ότι «δεν πρόλαβε να φάει ούτε ένα σουβλάκι!» δεν πιάνεται, οι φωτογραφίες … άλλα μας λένε!

5)      ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  με τέτοια συνέπεια και τόσο ειλικρινή διάθεση «να περάσουμε καλά» … μέχρι και στο … Βελβεντό σας πάμε. (Ετοιμαστείτε για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Εκεί θα έχουμε και την αγωνιστική παρουσία όλων των παιδιών –με αθλητικά Δελτία αλλά και χωρίς Δελτία. Όσα παιδιά είναι κάτω των 9 ετών (που δε δικαιούνται να βγάλουν  Δελτίο) ή και μεγαλύτερα που όμως δεν έχουν ακόμη Δελτίο, θα πρέπει να φέρουν βεβαίωση από γιατρό για να μπορέσουν να αγωνιστούν.
[Με την ευκαιρία, παρακαλούμε τους γονείς να προσκομίσετε στους προπονητές των παιδιών σας ιατρική βεβαίωση, που να επιτρέπει στο παιδί να γυμνάζεται και να μετέχει σε αγώνες].
Η ιατρική βεβαίωση  προσκομίζεται κάθε έτος υποχρεωτικά.
Παρακαλούμε μέχρι την Παρασκευή  18.11.2016 να φέρουν όλα τα παιδιά βεβαιώσεις υγείας.

6)      ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Καλύψαμε την επιθυμία των γονέων να έχουν κάποιες φωτογραφίες αναμνηστικές δημοσιοποιώντας «σχεδόν» όλες τις φωτογραφίες στο fb(λόγω της ευκολίας της κοινοποιήσεως). Εδώ, στη σελίδα μας, θα περάσουμε μόνο μερικές φωτογραφίες αντιπροσωπευτικές από κάθε σκέλος της σημερινής εκδήλωσης. Κάποιες είναι δανεισμένες από άλλες μηχανές που αντικατοπτρίζουν το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο του φωτογράφου που απαθανάτισε τη στιγμή.

7) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ = ΠΑΤΕΡΟΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΟΩΡΕΣ.
Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί, να μπορούμε να προσφέρουμε πολλές πατεροώρες και μητεροώρες στα παιδιά «μας» κάτι που αποδεδειγμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία στον ψυχικό κόσμο των παιδιών «μας».

print

Written by