ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: ΑΓΩΝΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ & ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 20.11.16

ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Η ΚΥΡΙΑΚΗ 20.11.16

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Όποιος θέλει να  συμμετάσχει στην Εκδρομή και στους αγώνες στο Βελβεντό Κοζάνης θα πρέπει:
1)  Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη το Βράδυ 16.11.16 τις 21:00, να δηλώσει συμμετοχή (καταβάλλοντας την αντίστοιχη προκαταβολή (βλέπετε παρακάτω). Θα πρέπει να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε για να ρυθμίσουμε για τη «μετακίνηση και τη διατροφή» της αποστολής. Θα βοηθούσε πολύ να ξέρουμε από νωρίς, για πόσα άτομα να ρυθμίσουμε (μετακίνηση και διατροφή), οπότε μην περιμένετε την Τετάρτη να δηλώσετε! Όσοι είστε αποφασισμένοι να συμμετάσχετε ΔΗΛΩΣΤΕ από τώρα, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο.

ΑΓΩΝΕΣ:   
Τα παιδιά που θα αγωνιστούν να δηλώσουν στις προπονήτριές τους το αγώνισμα που θα πάρουν μέρος. (Για λεπτομέρειες των αγώνων, των αγωνισμάτων και των ηλικιών, βλέπετε στην προκήρυξη 2016).

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
α)
 Όσοι έρθουν με Ι.Χ. δίνουν προκαταβολή 5 €/άτομο για το φαγητό σε ταβέρνα.  (Τα 5 ευρώ θα επιστραφούν, αφού στην ταβέρνα ο καθένας θα πληρώσει ανάλογα με το πόσο και τι θα φάει).

β) Όσοι έρθουνμε το Λεωφορείο ή (τα Λεωφορεία) – που θα ναυλώσουμε- δίνουν προκαταβολή επίσης 5 € /άτομο.  Ανάλογα με τις συμμετοχές θα ναυλώσουμε ένα, δύο ή … Λεωφορεία! Οι πρώτοι που θα δηλώσουν θα γεμίσουν το πρώτο Λεωφορείο. Στη συνέχεια το 2ο Λεωφορείο, κ.ο.κ.  Εφόσον γεμίσουν τα Λεωφορεία (π.χ. τα δύο ή το ένα) και οι τελευταίοι που δήλωσαν είναι λίγοι για να ναυλώσουμε και άλλο λεωφορείο, αυτοί θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν με δικό τους μέσο. Δηλώστε έγκαιρα για να είστε σίγουροι ότι ταξιδεύετε με το Λεωφορείο.

Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:
Για την ΤΕΛΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ, θα μοιράσουμε τα έξοδα του λεωφορείου με τον αριθμό των επιβατών. (Τα παιδιά  κάτω των 18 πληρώνουν το ½,  οι μπόμπιρες  κάτω των 5 ετών δεν πληρώνουν).

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Η μετακίνηση μπορεί να γίνει είτε με το Λεωφορείο που θα ναυλώσουμε, είτε με Ι.Χ. για όσους θέλουν να ταξιδέψουν ξεχωριστά.

Α)  ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ :  Ενημερώνουμε όσους θα ταξιδέψουν με το Λεωφορείο ότι η αναχώρησή του θα γίνει από το Καυτανζόγλειο (από το παρκινγκ που είναι μπροστά στο κυλικείο) την ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ στις 8:01 (θα το τηρήσουμε για να είμαστε στην ώρα μας για τους αγώνες).

Β)  ΜΕ  Ι.Χ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ:   Όσοι ταξιδέψουν με Ι.Χ.και θέλουν να είναι στην ώρα τους για τους αγώνες, να φροντίσουν  να ξεκινήσουν έγκαιρα. Η απόσταση είναι 156  χιλιόμετρα και το «διαδίκτυο» μας δίνει για τη διαδρομή (1 ώρα και 55 λεπτά, από το Καυτανζόγλειο μέχρι το Αθλητικό Κέντρο του Βελβεντού) μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ (απαιτούνται διόδια). [ΜΑΛΓΑΡΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, έξοδος 12 για είσοδο σε «Ε65» προς Λάρισα, μετά τη Γέφυρα Σερβίων*  στρίψτε αριστερά προς Βελβεντό, προορισμός Δημοτικό Στάδιο Βελβεντού).

*Η Γέφυρα της λίμνης του Πολυφύτου ή αλλιώς Υψηλή Γέφυρα Σερβίων/ Νεράιδας είναι μία από τις μακρύτερες γέφυρες στην Ελλάδα με μήκος 1.372 μέτρα.
 

Γ)  ΜΕ  Ι.Χ.  ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ:  

Η ΔΙΑΜΟΝΗ
Για διανυκτέρευση -στο Βελβεντό- υπάρχουν:
1) ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑΓΝΑΝΤΙ» που βρίσκεται στο Στάδιο που θα γίνουν οι αγώνες. (Ειδική τιμή για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  Δίκλινο 40 ευρώ (με πρωινό), Τρίκλινο 50 ευρώ (με πρωινό). Τηλέφωνο: 2464049002, Κινητό: 6997062567, Φαξ: 2464049018 Ιστοσελίδα: http://www.agnanti-hotel.gr,  E-mail: agnantivelvento@gmail.com
2) Στο κέντρο του Βελβεντού υπάρχει Ο  ΞΕΝΩΝΑΣ «ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ», με εννέα δωμάτια. Τηλέφωνο ξενώνα 2464049012 & 2464032221 http://9mouses-velvento.gr/

Δηλωστε νωρίς, θα τηρηθεί Λίστα προτεραιότητας, για τα Λεωφορεία….

Περισσότερα από Δευτέρα.

print

Written by