Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε κάθε προπόνηση στα γκρουπ των Ακαδημιών, ακούμε χειροκροτήματα και βλέπουμε παιδιά να προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, κάτι που θα φέρει και τη επιθυμητή διάκριση μεταξύ των διαγωνιζομένων.
Πολλά γίνονται, πολλά ακούγονται, πολλά χειροκροτήματα πέφτουν, πολλές απονομές γίνονται και ανάλογες είναι και οι φωτογραφήσεις.
Σήμερα Παρασκευή, παράλληλα με τους διαγωνισμούς των γκρουπ των Ακαδημιών έγινε και ο πρώτος εσωτερικός αγώνας του άλματος επί κοντώ για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες.
Σάββατο πρωί θα γίνει στο Παλαί ντε σπορ αγώνας «τριάθλου» (60μ., Μήκους και Ιατρικής Μπάλας), μεταξύ των αθλητών και αθλητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που είναι γεννημένοι από το 2005 και νωρίτερα.
Ακόμη δεν έχουμε πλήρη αναφορά των εκδηλώσεων. Θα την έχουμε τη Δευτέρα, όμως έχουμε μερικές φωτογραφίες από τους διαγωνισμούς που ήδη έγιναν και για να συντονιστούμε, οι προπονητές, τις περνάμε στη σελίδα μας. Τη Δευτέρα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί και θα ξέρουμε και τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου θα γράψουμε για κάθε φωτογραφία τη σχετική λεζάντα.
Μέχρι τότε χαρείτε τις φωτογραφίες με τους νικητές να καμαρώνουν για τα Διπλώματά τους!
Το αξιοσημείωτο των διαγωνισμών είναι τα Διπλώματα ειδικά φιλοτεχνημένα για τον κάθε διαγωνισμό που πραγματικά είναι «έργα Τέχνης». Δικαιολογημένα γίνονται Ομηρικές μάχες για να διεκδικήσουν όλοι μια θέση στην τριάδα που θα τους εξασφαλίσει και το  «Δίπλωμα».
*** Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για τους διαγωνισμούς, στο άρθρο με τα αποτελέσματα των Διαγωνισμών που περάσαμε στις 29.11.16

print

Written by