ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2016

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έγιναν συνολικά 18 διαγωνισμοί. Οι 15 έγιναν εσωτερικά στα γκρουπάκια (3 σε κάθε γκρουπ) με μεγάλη ποικιλία στο περιεχόμενό τους ανάλογα με την ηλικία.

Οι διαγωνισμοί ήταν:   Έλξεις, κάμψεις, σχοινάκι, κοιλιακοί σε πολύζυγο, σανίδα, εξάρτηση σε μονόζυγο, μετακίνηση σε μονόζυγο, εξάρτηση σε σχοινί, κουτσό (για τα πολύ μικρά παιδιά μας) κ.α.

ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Εκτός από τους παραπάνω διαγωνισμούς που έγιναν εσωτερικά στα γκρουπ, υπήρχε και ο διαγωνισμός «διπλώματος ρούχων» που πλέον έχει παράδοση αρκετών χρόνων και δίνει μία άλλη χροιά στο σύνολο των διαγωνισμών μας. Ο διαγωνισμός αυτός έγινε ανάμεσα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών χωρισμένα σε 3 ηλικιακές κατηγορίες. (Γονείς βοηθήστε τα παιδιά σας να γίνουν καλοί και στο στρώσιμο του κρεβατιού τους… γιατί θα ακολουθήσει και τέτοιος διαγωνισμός!!! Τυχεροί γονείς για εσάς δε θα μείνει καμιά δουλειά στο σπίτι!

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η προσπάθεια και ο ζήλος των παιδιών περίσσευε και την ώρα της κατ’ οίκον προπόνησης-προετοιμασίας (όπως μαθαίνουμε), την ώρα της προπόνησης αλλά και την ώρα του αγώνα. Τα χαμόγελα μεγάλα, τα διπλώματα στα μπλουζάκια και τις φόρμες πολλά,  αλλά και οι αποφάσεις για πιο συστηματική προσπάθεια ακόμη περισσότερες.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Τα «Διπλώματα των νικητών» -μια ολόκληρη στοίβα- με πολλά από αυτά να φτάνουν σε χέρια παιδιών χωρίς ιδιαίτερα χαρίσματα στα κλασικά αγωνίσματα του στίβου, δίνοντάς τους την πρωτόγνωρη χαρά της διάκρισης.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μερικές φωτογραφίες από κάθε απονομή και λίγες από την ώρα των διαγωνισμών τις περάσαμε (η κ. Γκοτζαμάνη) στο googlephotos για να είναι διαθέσιμες στον κάθε γονιό που θα ψάξει την τρομερή στιγμή του αγώνα ή της απονομής του Διπλώματος στον μπόμπιρα.
Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

print

Written by