ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.12.16 ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ & ΗΜΕΡΙΔΑ [ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ]

Συναγερμός έχει σημάνει μεταξύ των ανθρώπων του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ (γονέων μελών του Δ.Σ. προπονητών και φίλων του συλλόγου) για την «Καστανογιορτή» της Παρασκευής 9.12.16. Τώρα που το κρύο σφίγγει και γίνεται αισθητό, παρακαλέσαμε τους γονείς να μας ψήσουν κανένα κάστανο για να πάρουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι,  μετά την προπόνηση και την Εσωτερική ημερίδα.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ (ΠΠ/ΠΚ-Β, ΠΠ/ΠΚ-Α, Π/Κ) :

Τόσο τα αγωνίσματα όσο και τις λεπτομέρειες των αγωνισμάτων θα τις καθορίσουν οι προπονητές στις προσεχείς προπονήσεις με συντονιστή τον κ. Χατζιόπουλο Κοσμά.

Η φόρμα που τάξαμε στον νικητή του Τριάθλου δόθηκε, την πήρε ο Μυλωνάς Χρήστος. Καλείται και η νικήτρια των κοριτσιών Μουρουδέλη Αλεξάνδρα, να προσέλθει για να παραλάβει και αυτή ως νικήτρια των κοριτσιών τη φόρμα της (κάτι που δεν ήταν με σαφήνεια διατυπωμένο στην πρώτη ανακοίνωση).

Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άναμμα φωτιάς από τους προπονητές (Κατσίκας) κάπου στις 18:15 και όταν καταφτάσουν οι ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ ΨΗΤΑΔΕΣ γίνεται παράδοση-παραλαβή της φωτιάς και αρχίζει ο χορός του ψησίματος.

Λογαριάζουμε να ψήσουμε κάστανα για 170 άτομα! Όσοι γονείς και κηδεμόνες θέλετε να ζεσταθείτε και να κάνετε παρέα στους μπροστάρηδες ψητάδες κοπιάστε … δε θα χάσετε.

Όσοι θέλουν ας κάνουν και το κουμάντο τους για κανένα κρασάκι, (πάει “γάντι” με τα κάστανα)!
Θα υπάρχουν μαχαίρια και με τις οδηγίες του «Αρχηγού  ψητά», θα χαράξουμε τα κάστανα (εκεί χρειάζονται χέρια) και μετά αρχίζει το ψήσιμο.

Ο κ. Δούναβης δήλωσε!!!  ότι θα –ξαναφέρει- έναν Χρυσό οδηγό ώστε με τις σελίδες του να γίνουν τα χωνάκια για τα κάστανα (4-5 κάστανα είναι αρκετά για την πρώτη δόση).

Την αγορά του «Κάστανου» την αναλαμβάνει και πάλι  ο κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς (για να μην μπερδευτούμε όλοι). Ζυγίζει ένα κιλό κάστανα, τα μετράει και κάνει τις πράξεις πόσα κιλά κάστανα θα αγοράσει για 170 άτομα υπολογίζουμε 4-6 κάστανα στο κάθε παιδί, (ανάλογα με το μέγεθος).

Όσο για το φάγωμα, αν δούμε ότι είμαστε λίγοι ή περισσότεροι από ότι υπολογίζουμε ρυθμίζουμε «τη μερίδα» ανάλογα.

Μία ψησταριά υπάρχει, δική μας … Όμως πέρυσι δε χρειάστηκε γιατί ήρθαν ειδικές καστανιέρες … τέλειες για την περίπτωση. Παρακαλείται όποιος έχει “καστανιέρα” και μπορεί να τη φέρει να μας ενημερώσει για να κάνουμε το κουμάντο μας.

Εθελοντές για το ψήσιμο δήλωσαν οι συνήθεις ύποπτοι. Κάθε προσφορά για βοήθεια στην Καστανογιορτή και παρέα στους ψητάδες, ευπρόσδεκτη.

Το ψήσιμο θα γίνει έξω και απέναντι από τη είσοδο του  Κ-3.
Παρακαλούμε τους εθελοντές ψητάδες κάπου στις 20:30 να είναι έτοιμοι για την πρώτη φουρνιά των παιδιών.  Τα παιδιά θα αρχίσουν να φεύγουν από τις 20:30 μέχρι και τις 21:00 που θα φύγουν οι τελευταίοι.

Θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι στις 21:30 πρέπει να έχουν μαζευτεί όλα και να έχουμε φύγει, για να μην καθυστερήσουμε τους υπαλλήλους του Σταδίου.

Όποιος έχει καμιά ειδική «Καστανιέρα»  τη φέρνει, για να γίνει ευκολότερο το ψήσιμο.

Συντονιστές των γονέων για την Καστανογιορτή οι μπροστάρηδες των εκδηλώσεων, που φαίνονται στη φωτογραφία (κ.κ. Δούναβης, Λαμπρόπουλος, Ντούγκου, Μαρκόπουλος, Πολίτης, Παπαγεωργίου, Καλλιάς … και όλοι όσοι θέλετε να νοιώσετε τη χαρά της προσφοράς μιας ξεχωριστής ημέρας για τις “μπουμπούδες” τους “μπόμπιρες”. Παρακαλούμε να έχουμε πληροφόρηση για το εάν η παρέα των μπροστάρηδων ευκαιρεί! το ότι θα το χαρούν, εφόσον ευκαιρούν, γιαυτό δεν αμφιβάλουμε!!!

Ενημερώστε μας αν και ποιά προεργασία χρειάζεται να γίνει (την  Πέμπτη) για να είμαστε έτοιμοι για το ψήσιμο την Παρασκευή το βράδυ. (Κάτι άκουσα ότι χρειάζονται τα κάστανα να “μουλιάσουν” για καμιά ώρα στο νερό και μετά να χαραχτούν. Εάν αυτά πρέπει να γίνουν από την προηγούμενη απλά ρίξτε μια ειδοποίηση και τα ετοιμάζουμε, αλλιώς τα ρυθμίζουμε την Παρασκευή.

ΚΑΛΗ ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ

print

Written by