ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗΣ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.12.16, 18:00-21:00

Για τον καλύτερο συντονισμό των διαφόρων «στελεχών» της εκδήλωσης και για να μη τρέχουμε όλοι για τις ίδιες δουλειές ενημερώνουμε τους εθελοντές γονείς και κηδεμόνες των οποίων ο συντονισμός θα γίνει από τους κ.κ. Λαμπρόπουλο Φώτιο και Δούναβη Κωνσταντίνο.
ΦΩΤΙΑ: Ψησταριά, δύο καστανιέρες (που φαίνονται στη φωτογραφία), κάρβουνα, προσανάμματα τα έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ ήδη ο υπογράφων.
ΚΑΣΤΑΝΑ: Θα τα φροντίσει ο κ. Χατζιόπουλος.
Η φωτιά θα ανάψει από τον κ. Κατσίκα κάπου στις 18:00. Θα παραδοθεί στους εθελοντές γονείς λίγο πριν τις 18:45. Παράκληση μια φουρνιά από κάστανα για 12-15 παιδιά ας είναι έτοιμα νωρίς για να δοκιμάσουν και τα παιδιά που τελειώνουν στις 19:00 (το 1ο γκρουπ της κ. Σοφίας).
ΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΕΡΓΑΛΕΙΑ: 1) Μαχαίρια για το κόψιμο των κάστανων. 2) Σακουλάκια για τα κάστανα. Χρυσός οδηγός με πολλές σελίδες, υπάρχει στο γραφειάκι του συλλόγου από πέρυσι. 3) Ένα δύο σκεύη για να βάλουμε τα κάστανα να είναι ζεστά. 4) Μερικές σακούλες για τα σκουπίδια. 5) Ένα 5λιτρο κόκκινο κρασί (ο κ. Χατζιόπουλος). 7) Πλαστικά ποτήρια για το κρασί (έχουμε στο δωματιάκι).  8) Να βγάλουμε για τους εθελοντές μας μερικές καρέκλες, ένα μεγάλο τραπέζι.  κ.α.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα περί μπαλαντέζας, campinggasγια φωτισμό και κάτι για να κόβει τον αέρα… δε θα χρειαστούν. Τελικά το ψήσιμο μπορεί να γίνει ΔΙΠΛΑ από την είσοδο του Κ-3 (μετά από συναίνεση του κ. Γιώργου  Χρυσάφη (που έχει το γυμναστήριο).  Κάπου εκεί ψήσαμε και πέρυσι τα κάστανα.
ΓΟΝΕΙΣ και ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ: Μην αφήσετε μόνους τους εθελοντές μας και μόνη η παρέα σας θα δώσει στην όλη εκδήλωση μια γιορταστική ατμόσφαιρα. Λίγο κρασάκι γύρω από τη φωτιά στο κρύο απόγευμα, είναι ότι πρέπει μέχρι να τελειώσουν τα «αχώνευτα» την προπόνηση.
Παρακαλείται ένα μέλος του Δ.Σ. να προσέχει … το κρασί!!!

 

 

 


Οι τελευταίες φωτογραφίες από την περυσινή εκδήλωση.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ …
Γονείς και Κηδεμόνες … Σας ευχαριστούμε.

print

Written by