ΤΕΤΑΡΤΗ 21.12.16 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Εν μέσω προπονήσεων και υποχρεώσεων των προπονητών οι προετοιμασίες για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου … καλά κρατούν.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούμε τους Γονείς & κηδεμόνες των παιδιών μας καθώς και τους φίλους του συλλόγου (όσοι νοιώθουν φίλοι είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ), να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά μας τα όσα ετοίμασαν στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουν οι προπονητές μας και να χαρούν μαζί με τα παιδιά «μας» τον ερχομό των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

Τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ

Εξασφαλίστηκε η άδεια αποκλειστικής χρήσης της αιθούσης «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» για τις ανάγκες της γιορτής.
Ζητούμε συγγνώμη από τους συναδέλφους προπονητές που ίσως θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα το χρονικό διάστημα της γιορτής. Είναι όμως όλοι καλεσμένοι στη μικρή γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και γιατί όχι και στην ανταλλαγή Δώρων για αθλητές και προπονητές (αρκεί να φέρουν και αυτοί ένα δωράκι το οποίο θα ανταλλάξουν με το δωράκι ενός άλλου παιδιού).

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ

Υπενθυμίζουμε τους ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ των μικρών μας αθλητών τους κανόνες του παιχνιδιού «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ». Το κάθε παιδί φέρνει ένα δωράκι της δικής του επιλογής (2-3 ευρώ), κατά προτίμηση unisex(να ταιριάζει και σε αγόρι και σε κορίτσι) το οποίο θα βάλουμε κάτω από το Δένδρο. Στο τέλος της γιορτής ΟΛΑ τα παιδιά παίρνουν από ένα δώρο στην τύχη. Θα φροντίσουμε να έχουμε μερικά δωράκια παραπάνω μήπως και μερικά παιδιά ξεχάσουν να φέρουν! Όμως αν αυτό γίνει από πολλά παιδιά τότε θα μείνουν κάποια παιδιά χωρίς δώρο … που ούτε να το σκεφτόμαστε δεν πρέπει. Μη ξεχάσετε να φέρετε ένα δωράκι.

ΣΚΕΤΣ – ΔΡΩΜΕΝΑ & ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ!

Κουβέντα δε λέμε για το πρόγραμμα της ημέρας που ετοιμάζουν οι προπονητές –εν μέσω προπονήσεων-. Τα κρατάμε για έκπληξη!
Υπάρχει πληροφορία ότι για φέτος ο ΑΪ  ΒΑΣΙΛΗΣ πρέπει να περάσει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο, για να βρει τα δώρα του! Με αγωνία περιμένουμε να δούμε αν θα τα καταφέρει. Τέτοιο ύψος ούτε με… άλμα επί κοντώ, δεν περνιέται! Να δούμε τι θα κάνει;

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

Ολοκληρώθηκε και φέτος το ημερολόγιο, που είναι ο καθρέπτης των δραστηριοτήτων του συλλόγου ολοκλήρου του έτους. Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Καρανίκα για τις υπέροχες πινελιές και το μεράκι με το οποίο φιλοτέχνησε το φετινό ημερολόγιο. Ευχαριστούμε και την ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ Μαυρογένης Αντώνιος, Ολύμπου 3 Καλοχώρι, για την υπέροχη συνεργασία.
Στις φωτογραφίες ο κ. Παναγιώτης με την πρώτη και τελευταία σελίδα του ημερολογίου 2017.

print

Written by