ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσονται ΑΓΩΝΕΣ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ, Α-Γ, Ε, Π–Κ, ΠΠ-ΠΚ/Α΄ το ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/2017 στα προπονητήρια*: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕΛΑΘΡΟ  & ΚΛΕΙΣΤΟ «Τασούλα Κελεσίδου» του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

*Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Δε γνωρίζουμε το πόσο κατάλληλο –ασφαλές- είναι το υπάρχον στρώμα στους Αμπελόκηπους για επί κοντώ Ανδρών (για άλματα πάνω από 5 μέτρα μέχρι και 5,60+), που είναι σε θέση να επιτύχουν οι Στυλιανού Νίκανδρος, Λάσκαρης Παναγιώτης, Μπέλος Θεοφάνης αλλά και άλλοι αθλητές από τις γύρω περιοχές.  
Η ασφάλεια των αθλητών -μας απασχολεί ιδιαίτερα – και θα πρέπει να απασχολεί και τους υπευθύνους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Οι υπεύθυνοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ πιθανά να οδηγήθηκαν στην επιλογή αυτή λόγω των προβλημάτων θέρμανσης του Καυτανζογλείου.
Γνωρίζουμε όμως (μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους) ότι τόσο η κ. διευθύντρια όσο και η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου προσπαθούν για την αποκατάσταση των ζημιών της κακοκαιρίας και μέχρι το Σάββατο –ευελπιστούν- να έχουν τακτοποιήσει τη θέρμανση στο Κ-3.
Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε υπεύθυνη απάντηση για το εάν το επί κοντώ μπορεί γίνει στο Καυτανζόγλειο (Κ-3). Η προκήρυξη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αφού αναφέρει:
« ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν σοβαρά λειτουργικά θέματα, με ζημιές λόγω της κακοκαιρίας. Θα γίνει ενημέρωση για οποιαδήποτε τροποποίηση, τόσο του προγράμματος, όσο και τυχόν εναλλακτικού χώρου διεξαγωγής».

print

Written by