4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ – 1962-1969

Στη σημερινή (29.1.2017) συνάντηση των συμμαθητών του 4ου Γυμνασίου (τμήμα ΣΤ2 1969) βρεθήκαμε 11 (ούτε λίγοι ούτε πολλοί). Κατά τη γνώμη μου, ιδανικός αριθμός για να έχουμε όλοι επαφή ο ένας με τον άλλο. Το κυρίαρχο είναι ότι περάσαμε «υπέροχα».
Μόλις έγραψα τη λέξη «υπέροχα», το μυαλό μου πήγε το πόσο καλύτερα  θα περνούσαμε αν και -οι δικαιολογημένα απόντες- έσκαγαν μούρη!

Δε θα ασχοληθώ με τους απόντες (ας είναι καλά και να είμαστε όλοι μαζί στην άλλη συνάντηση, βλέπετε παρακάτω), αλλά οι παρόντες με τη σειρά που εμφανίζονται στη φωτογραφία που βγάλαμε έξω από το κέντρο «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» είναι: (Από αριστερά). Κυριακίδης Μιλτιάδης, Κοκκαλάς Νίκος, Κατσίκας Φώτιος, Κατσαμπέρης Νικόλαος, Κοσμίδης Περικλής, Κιοσσές Γεώργιος, Κουρκούτης Γεώργιος, Ζάρβαλης Αθανάσιος, Κωνσταντίνου-Τέγος Δημήτριος, Λιμενόπουλος Βασίλειος και Κουρκούτης Γεώργιος.

Το αξιοσημείωτο αυτής της συνάντησης είναι η παρουσία για πρώτη φορά, μετά από 48 χρόνια, του Δημήτρη Κωνσταντίνου-Τέγου. Με την ευκαιρία από το 2ο τμήμα εμφανίστηκαν έστω και μία φορά 30 από τους 65 – (14 που δεν ήταν στην ΣΤ τάξη +4 που μας άφησαν)=47 συμμαθητές.
«NotBad» που θα  έλεγε και ο φίλος μας Κουρκούτης Γιώργος καθηγητής των … Γαλλικών!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με τη ραχοκοκαλιά των συμμαθητών να απουσιάζει (ο πρόεδρος Κουκούσης Γιώργος, ο Γεν. Γραμ. Καρπάθης Εμμανουήλ αλλά και πολλά από τα μέλη του Δ.Σ. να είναι απόντες –(κάποιοι ψηλοί .. προτίμησαν τους συμπεθέρους , άμα ήθελαν ας έκαναν και αλλιώς!) η απόφαση για την επόμενη συνάντηση ήταν πολύ δύσκολη. Παρόλ’ αυτά οι παρόντες με μπροστάρηδες τους Κοσμίδη και Κυριακίδη αποφάσισαν η επόμενη συνάντηση να γίνει:

Την Κυριακή 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 13:00
ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ )μετά το παλατάκι).

(Ακόμη φωνάζει ο Κατσαμπέρης ο Νίκος για να πάμε στην «άνω πόλη», τι γκρίνια ρε παιδιά!!)

Συντονιστής ο Περικλής Κοσμίδης με συνεργάτη τον Κυριακίδη Μιλτιάδη.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ (Ενημερωμένη μέχρι 29.1.17, για να μην ακούω γκρίνιες)

Κούκλοι μου σας χαιρετώ και εύχομαι να είμαστε όλοι μαζί -και όσοι δεν μπόρεσαν σήμερα- στην επόμενη συνάντηση γεροί και δυνατοί.
(Για μια ακόμη φορά ο κ. Ρίζος Πατουσής καταστηματάρχης του κέντρο «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» με την παρέα του, μας περιποιήθηκαν «με το παραπάνω» και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους! – Κύριοι σας ευχαριστούμε).

print

Written by