ΔΕΥΤΕΡΑ 13.3.17 Γ. Σ. ΜΕΛΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ενημερώνουμε τα «μέλη» του συλλόγου ότι η πρόεδρος κ. Μανιού Αικατερίνη κάλεσε τα μέλη του συλλόγου να παραβρεθούν στην εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. που θα γίνει τη Δευτέρα 13.3.2017 ώρα 19:15 στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου.

ΜΕΛΗ – ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ – ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Δικαίωμα παρουσίας και λόγου στη Γ.Σ. έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου.
Για να γίνει ο οποιοσδήποτε φίλος, γονέας η κηδεμόνας αθλητών του συλλόγου, «Ενεργό μέλος»  θα πρέπει να το ζητήσει εγγράφως από το Δ.Σ. (να συμπληρώσει την έντυπη ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ 16-3-2016).
Εφόσον η αίτησή του εγκριθεί από το Δ.Σ. τότε, ένα χρόνο μετά την εγγραφή του και εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένος (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ), αποκτά το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», γίνεται «τακτικό μέλος».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.3.17

Τα «Τακτικά μέλη» που έχουν κάνει εγγραφή τουλάχιστον ένα χρόνο πριν και επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα για «Μέλος του Δ.Σ.» ή της Ε.Ε., θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 10.3.17 και ώρα 21:00 να έχουν δηλώσει (γραπτά:  fotkatsi@phed.auth.gr) ή και προφορικά στον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου κ. Κατσίκα Φ., ότι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.
Το Δ.Σ. είναι εννεαμελές  (9) και η Ε.Ε. αποτελείται από τρία (3) μέλη.

Για να λειτουργήσει όμως ο σύλλογος έχει την ανάγκη και αναπληρωματικών μελών. Συνεπώς, εάν κάποιο μέλος  δεν έχει το χρόνο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του μέλους του Δ.Σ. θα βοηθούσε στη λειτουργία του συλλόγου -και πολύ μάλιστα- και από τη θέση του «αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ.».
Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να είναι παρόντα στη Γ.Σ. για να διαμορφώσουν τις αποφάσεις της Γ.Σ. και να χαράξουν την πορεία του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

print

Written by