ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ

Α.Σ. ΡΗΓΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638
Α.Φ.Μ. : 099412486, ΣΤ΄ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
(2310 424949 –  Fax:  2310 403619)
E-mail:   fotkatsi@phed.auth.gr
Web site:  www.asrigas.gr

 

Πληροφορίες:                                                                                                Θεσσαλονίκη  2-3-2017
Κατσίκας Φώτιος (Τ. Δ.)                                                                                Αρ. Πρωτ.:  675
Κινητό:  6932626625

Προς

Τον Πρόεδρο
Της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κοιν. Οικογένεια Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

ΘΕΜΑ:  ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Κύριε πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ το 2010, αμέσως μετά το θάνατο του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ανέλαβε την πρωτοβουλία  -να Τιμά τη μνήμη του- διοργανώνοντας «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ», όταν  κανένας άλλος «Φορέας» δεν έκρινε σκόπιμο κάτι τέτοιο.

Ταυτόχρονα  όμως επωμίστηκε και την ευθύνη ενός τόσο σοβαρού εγχειρήματος. Με πολύ προσπάθεια των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  αλλά και τη βοήθεια των «Φίλων Χειμωνίδη» (στην αρχή αρκετών και όσο «πήγαινε» λιγότερων) «ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ»  έγιναν ένας σοβαρός θεσμός -γνωστός Πανελληνίως- φτάνοντας μέχρι τα «Ζ΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».

Για επτά (7) συνεχόμενα χρόνια, μέσα από τους αγώνες και τα διάφορα δρώμενα, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είχε το προνόμιο να αναδεικνύει τις ΑΡΧΕΣ και να  προβάλλει τις ΑΞΙΕΣ, με τις οποίες «πορεύτηκε» στη ζωή του ο εκλιπών.

Με τον τρόπο αυτό Τιμούσε τη μνήμη Του και συγχρόνως προσέφερε στην αθλούμενη νεολαία, προβάλλοντας μέσα από τον αθλητισμό όλα όσα ο «Δάσκαλος» πρέσβευε.
Το 2016 αποφασίσαμε να οργανώσουμε τους αγώνες μόνο με συμμετοχή μικρών ηλικιών  και «Kids’ Athletics».
Για το 2017 προτείναμε το ίδιο…

Μετά από σχετική ενημέρωση που είχαμε από εσάς μας έγινε γνωστό ότι ένας άλλος σύλλογος επιθυμεί να οργανώσει τους ίδιους αγώνες με συμμετοχή όλων των κατηγοριών, και μας προτείνατε να συνδιοργανώσουμε τους αγώνες.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με τον αρμόζοντα σεβασμό προς το όνομα του «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ»  αποφασίζει να αποσυρθεί από τη διοργάνωση των αγώνων στη μνήμη Του – ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ – για να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις οι οποίες δεν αρμόζουν σε προσπάθειες Τιμής της Μνήμης για κανέναν και πολύ περισσότερο για τον  Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Παρακαλούμε όπως δεσμεύσετε την ημερομηνία που είχαμε προτείνει, για αγώνες «μικρών ηλικιών» που θα διοργανώσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ, με ονομασία που θα σας κοινοποιήσουμε σύντομα.

Ευχόμαστε σε όσους  θέλουν -και αυτοί- να Τιμήσουν τη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων των μέχρι τώρα αγώνων και του ονόματός Του.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

                Η Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 Μανιού Αικατερίνη                                                        Τριανταφύλλου Ευάγγελος

print

Written by