ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Πληροφορούμε τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι προπονήσεις για τις δύο εβδομάδες εορτών του ΠΑΣΧΑ θα γίνουν ως ακολούθως:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:
Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις μέχρι και τη Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 12.4.17 (Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ και Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ θα λειτουργήσουν δύο γκρουπ, αντί για πέντε, με δύο προπονήτριες).
Επίσης μετά το Πάσχα,  την ΤΕΤΑΡΤΗ 19.4.17 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.4.17 και πάλι θα λειτουργήσουν δύο ηλικιακά γκρουπ για όλα τα παιδιά με δύο προπονητές, (διαφορετικούς από αυτούς της Μεγάλης εβδομάδας).

Έτσι, δίνουμε την ευκαιρία σε όσα παιδιά βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη να προπονηθούν αλλά και στους προπονητές τη δυνατότητα να λείψουν την εβδομάδα πριν ή μετά το Πάσχα σε συνεννόηση μεταξύ τους και την τελική  ρύθμιση από την υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Γκοτζαμάνη Σοφία.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ
Ομοίως τα αγωνιστικά γκρουπ θα λειτουργήσουν ως ακολούθως:
Τη Μεγάλη εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνουν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη και για μετά το ΠΑΣΧΑ οι προπονήσεις θα αρχίσουν κανονικά από την Τρίτη 18.4.17. Ο υπεύθυνος  των προαγωνιστικων γκρουπ κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς ρυθμίζει τα της παρουσίας τουλάχιστον δύο προπονητών για τη Μεγάλη εβδομάδα και δύο για την εβδομάδα μετά το ΠΑΣΧΑ.

print

Written by