ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ «ΣΟΦΙΑΣ & ΝΙΚΟΥ»

Με διαδικασίες express ρυθμίζονται οι εργασίες που απαιτούν σοβαρή προσπάθεια, εξάλλου  μόνο σοβαρές προσπάθειες έχουμε κάνει μέχρι τώρα, στην ιστορία που ακούει στο όνομα «αγώνες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

Όχι μόνο «φτιάξαμε» ΑΦΙΣΑ για τα ΡΗΓΕΙΑ  -σε χρόνο ρεκόρ-, αλλά άκουσον άκουσον, ο «κομπιουτεράκιας»  μας ο Νίκος Παπαδόπουλος που εχθές έδινε «Lower» και δεν ασχολήθηκε με την αφίσα,  πήρε το σκελετό της πρώτης αφίσας και με τα μαγικά του, πρόσθεσε τη φινέτσα του δημιουργώντας  μια βελτιωμένη αφίσα.

Αμέσως παραιτήθηκαν οι πρώτοι κοπιάσαντες  (κ. Σοφία) υπέρ του βελτιωμένου μοντέλου  του Νίκου, κυρίως σαν επιβράβευση της διάθεσης του Νικόλα να ασχοληθεί με την αφίσα.

Αύριο λοιπόν πουρνό πουρνό, η νέα αφίσα «της Σοφίας και του Νίκου» πηγαίνει για τύπωμα.

Ευχαριστούμε τόσο την κ. Σοφία μας που βρίσκεται παρούσα παντού και πάντα όσο και τον Νικόλα μας για το υπέροχο αποτέλεσμα.
Βέβαια Νικόλα, όταν έγραφα το άρθρο ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για συμμετοχή στη σελίδα μας, εσένα είχα κατά νου, εφόσον εσύ θελήσεις να ασχοληθείς και εφόσον οι γονείς σου το εγκρίνουν.

(Ρε παιδιά! αυτόν τον Νικόλα, τον τέως κοντό,  μέρα παρά μέρα να τον «δέρνω» δε θα το χορτάσω!  Αυτό πρέπει να γίνει τώρα … «που μπορώ» γιατί μετά μπορεί … και να μην τον φτάνω)! Τυχερέ!!!!!

Γι’ αυτό και τον «ψήνω» για αρθρογράφο στη σελίδα μας… “η σελίδα των αθλητών”!

print

Written by