ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ – ΣΤΑ ΡΗΓΕΙΑ

Όχι ρωτάω! σας έτυχε να σας βάλουν μπροστά και να τρέχετε, για να μη σας πατήσουν αυτοί που υποτίθεται ότι ακολουθούν (έρχονται από πίσω αλλά … σφαιράτοι).

Ε! κάτι ανάλογο έχω πάθει.  Άντε να προλάβω εγώ τους ρυθμούς των «αετών». Ευτυχώς που τα “Γαλλικά” μας είναι άπταιστα και με ένα … “any way” τα προσπερνάμε και συνεχίζουμε.

Παρακάτω θα βρείτε τα δύο κείμενα που ετοίμασαν οι συνεργάτες μετά των συνεργατών τους … και από τα οποία θα βγουν οι ερωτήσεις που θα γίνουν στα μικρά παιδιά. Επιλέξαμε φέτος το κείμενο και όχι ερωτήσεις και απαντήσεις γιατί πέρυσι τα αστέρια μας τα είχαν μάθε απέξω και παρά λίγο θα είχαμε 5 ομάδες στην πρώτη θέση!

Με το κείμενο, δίνουμε την ευκαιρία σε προπονητές και γονείς να ετοιμάσουν τα αστέρια τους  για τη μεγάλη στιγμή των “ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ”.

Δεν υπερβάλω καθόλου, είναι στο χέρι των προπονητών και των γονέων να ετοιμάσουν τα παιδιά τους για κάτι το μεγάλο κάτι το σημαντικό που θα ζήσουν και που εμείς θα φροντίσουμε να είναι αντάξιο των προσδοκιών των μικρών μας αθλητών.

Οδηγίες για παιχνίδι ερωτήσεων

Κέιμενο για παιχνίδι ερωτήσεων-Mini

Κέιμενο για παιχνίδι ερωτήσεων-Super Mini

*** Προσοχή πρώτοι σύγχρομοι Ο.Α. το 1896 και όχι 1986!

print

Written by