ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ

Δε θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα η εβδομάδα! Νέα και χαιρετίσματα από μια ξεχωριστή Θεά, που εδώ και μερικά χρόνια βρίσκεται στη Γερμανία.

Εκτός των άλλων … μας δηλώνει ότι έτρεξε ημιμαραθώνιο στην πόλη Mainz και τα πήγε πολύ καλά. Βέβαια εμείς ανακαλύπτουμε ότι έτρεξε και ως AS RIGAS !!!

Ονομα>Theodora Vakouftsi
Κατηγορια>WHM , Women Halbmarathon
Συνολικη θεση>518
Θεση στην κατηγορια>185
Νουμερο>F2155
Χρονος>1.58.56
Ομαδα>AS Rigas

Θοδώρα μου,
χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και εσύ λειτουργείς όπως και εμείς: Αφήνουμε το χρόνο να κυλάει χαλαρά και αβίαστα, αφού του έχουμε αφαιρέσει την οποιαδήποτε δύναμη που θα μπορούσε να επικαλύψει τα συναισθήματα που τρέφουμε για όσους το αξίζουν. Καμία σκόνη και κανένας κουρνιαχτός δεν έχει τη δύναμη να ξεθωριάσει τα συναισθήματα, που είναι χαραγμένα σε μαρμάρινες πλάκες. Αρκεί μια βροχή, μία μπόρα, που ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα τα εξαφάνιζε όλα, στη δική μας περίπτωση  θα ξεπλύνει τη σκόνη και θα παρουσιάσει σε όλο του το μεγαλείο τα πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα συναισθήματα, τα χαραγμένα στη μαρμάρινη πλάκα.

Να! γιατί αν και η μνήμη μας με το χρόνο αδυνατίζει (χάνει κιλά)! τα συναισθήματα -για όσους το αξίζουν- παραμένουν για πάντα αναλλοίωτα.

Και εμείς σε αγαπάμε και το βροντοφωνάζουμε ρε!
Να είσαι καλά, σε περιμένουμε.

Υ.Γ. Ετοιμάσου για την Καβάλα τον Ιούλιο … θα είμαστε εκεί.

print

Written by