ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ – ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ … ΜΕΤΑ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σιγά μην επεκταθώ! Θα μείνω στο βασικό που είναι: “ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”.

ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ Ο ΑΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
Όπου υπάρχει πρωτοβουλία και «σήκωμα του μανικιού» από κάποιον π.χ. (για τις ρίψεις ακούει στο όνομα Μιχελαράκης Δημήτρης) … εκεί και τα αποτελέσματα.
Σας περνάω μία φωτογραφία μόνο από τη βαλβίδα των ρίψεων (Δίσκου με δυνατότητα και Σφύρας)  για να δείτε και  εσείς τι μπορεί να γίνει αν κάποιος ενδιαφέρεται. Επαναλαμβάνω για τις ρίψεις τα πάντα ξεκινούν από τον Μιχελαράκη τον Δημήτρη και όσους τον βοηθούν! Βέβαια κανένας Μιχελαράκης δε ζήτησε να εκθειάσω το έργο του και δε θα το έκανα αν δεν ήμουν σίγουρος ότι και να τσατιστεί … “του χεριού μου είναι”!
Είναι η δική του προσφορά στους αγώνες Τιμής και Μνήμης που διοργανώνονται στο Καυτανζόγλειο τόσο για τον  ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ όσο και για τον  ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΙΔΗ.

Μπράβο Δημήτρη Μιχελαράκη, Μπράβο και στον οποιοδήποτε που φροντίζει τη δημόσια περιουσία σαν να είναι δικιά του. Βέβαια όσοι δε έπιασαν στη ζωή τους ποτέ ένα άδειο μπουκάλι να το πετάξουν στον κάδο για να μην πω «όσοι δεν έβαλαν στη θέση της μια βίδα που ξεβιδώθηκε» και που χωρίς αυτή θα χαλάσει το όργανο, το εμπόδιο …, όλοι αυτοί οι «αδιάφοροι»  που τα περιμένουν όλα από τους άλλους και μόνο να διαμαρτύρονται ξέρουν, το πρώτο που θα ξεστομίσουν ακόμη και στην περίπτωση της βαλβίδας των ρίψεων μπορεί να είναι: «και γιατί την έβαψες ρε φίλε, δική σου είναι»… Ε!…

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις ένα βήμα εσύ το φιλότιμο του Έλληνα παίρνει μπρος μόνο του. Και επειδή την κουβέντα την «πάω κάπου» ας γίνω πιο συγκεκριμένος.

ΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ

ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ
Με συνοπτικές διαδικασίες γονείς, αθλητές και προπονητές «ενός συλλόγου» που ασχολείται με το επί κοντώ στο Καυτανζόγλειο, έβγαλαν το στρώμα από τις αποθήκες το σκέπασαν όπως όπως γιατί ερχόταν η βροχή και την επόμενη ημέρα το τοποθέτησαν επάνω στη σχάρα του για να μη σαπίσει.

ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ
Ήταν η σειρά του Καυτανζογλείου να τοποθετήσει τους στυλοβάτες. Την επόμενη ημέρα το πρωί οι στυλοβάτες ήταν στη θέση τους με εντολή της διεύθυνσης και αρχιμάστορα τον κ. Φακίρη.

Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΦΟΡΑΣ

Ήρθε η σειρά του διαδρόμου. Εκτός από το ότι είναι σκληρός και πρέπει κάτι να βρεθεί να καλύψει το διάδρομο της φοράς (περίπου 30 μ.) υπήρχε και η λακκούβα στο σημείο που πατούν οι αθλητές. Από την πολλή χρήση έχει φύγει το  ταρτάν και φάνηκε το τσιμέντο.

ΤΟ ΜΠΑΛΩΜΑ
Σήμερα «οι ενδιαφερόμενοι» έκαναν το πρώτο βήμα ξήλωσαν όλο το χαλασμένο σημείο περίπου 2μ. Χ 0,60 ώστε να μπει στη θέση του ένα μπάλωμα.

Είναι η σειρά της διεύθυνσης να συνεννοηθεί με το συνεργείο που θα κάνει το βοηθητικό και να κάνουν ένα μπάλωμα .

Θα ακολουθήσει η προσπάθεια και για ένα διάδρομο από επάνω ώστε το στρώμα να γίνει λειτουργικό και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις αλλά και για αγώνες.

Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο θα γίνει και αυτό.
Και η ζωή στον Αθλητισμό μας στο Καυτανζόγλειο ή και σε οποιοδήποτε άλλο Στάδιο … ΚΑΠΩΣ  ΕΤΣΙ μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα … συνεχίζεται.

print

Written by