ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ «ΤΑ ΡΗΓΕΙΑ» – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσοχή:  Αφενός μεν λόγω της μικρής συμμετοχής στο Στίβο Μάχης (Ατομικό Αγώνα) και αφετέρου λόγω της ακύρωσης δύο ομάδων που θα ερχόντουσαν από μακριά με το Λεωφορείο, τα λίγα παιδιά που δηλώθηκαν στον Ατομικό αγώνα από κάθε σύλλογο θα κάνουν μια Μικτή Ομάδα και θα αγωνιστούν ως «Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ». Ίσως θα είναι και τα πιο τυχερά γιατί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Φίλους από πρώτο χέρι.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Με το νερό που έριξε σήμερα (Σάββατο) ακόμη και ήλιο να έχει αύριο  ίσως θα είναι δύσκολο να βάλουμε τα παιδιά στο χόρτο. Επίσης με τις αλλαγές του καιρού δε θα ρισκάρουμε να ξεκινήσουμε έξω και να μας πιάσει στη μέση η βροχή (κρατάμε ένα μικρό ποσοστό να το κάνουμε έξω αλλά οι περισσότερες πιθανότητες οδηγούν … στο ΚΛΕΙΣΤΟ).
Θα γίνουν μερικές υποχρεωτικές  αλλαγές στους «σταθμούς (αγωνίσματα), π.χ. δε θα γίνει το άλμα σε μήκος, αφού υπάρχει μόνον ένα σκάμμα στο κλειστό, η δισκοβολία αντικαθίσταται με το μπαλάκι σε στόχο,  …).  Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα λειτουργήσουν 8 σταθμοί για κάθε κατηγορία (ΜΙΝΙ και ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ).

Το πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά, όλα θα γίνουν, και να βρέχει θα γίνει ακόμη και η παρέλαση στο υπόστεγο. Κανένας δε θα βραχεί ΟΛΟΙ θα το χαρούμε.

Γονείς φέρτε τα παιδιά σας να χαρούν κάτι που ετοιμάστηκε με τόση σχολαστικότητα ειδικά για αυτά τα παιδιά. Μη στερήσετε αυτή την εμπειρία από το παιδί σας με το αιτιολογικό του καιρού, κατακαλόκαιρα!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΝΙ (16 ΟΜΑΔΕΣ):
1ος ΟΡΟΦΟΣ
: Θα λειτουργήσουν 2 σετ από  4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ [ΣΠΡΙΝΤ, ΕΜΠΟΔΙΑ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΛΑ].  Το Αριστερό σετ και το Δεξιό σετ (όπως μπαίνουμε στο χώρο).

ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Θα λειτουργήσουν επίσης 2 σετ από 4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ [ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΤΟΧΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ], το σετ στην αίθουσα του επί κοντώ και το σετ (στο Δεξιό διάδρομο του ισογείου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ (14 ΟΜΑΔΕΣ):
1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
: Θα λειτουργήσουν 2 σετ από  4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ [ΣΠΡΙΝΤ, ΕΜΠΟΔΙΑ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΛΑ].  Το Αριστερό σετ και το Δεξιό σετ (όπως μπαίνουμε στο χώρο).

ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ : Θα λειτουργήσουν επίσης 2 σετ από 4 ΣΤΑΘΜΟΥΣ [ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΤΟΧΟΣ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ],  το σετ στην αίθουσα του επί κοντώ και το σετ (στο Δεξιό διάδρομο του ισογείου).

ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Θα γίνει στο κλειστό προπονητήριο Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
Θα επιτραπεί η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων τόσο στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ όσο και στον 1ο Όροφο. Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να κυκλοφορούν στους χώρους των γονέων που οι διοργανωτές θα οριοθετήσουν με κόκκινη κορδέλα.
Σας πληροφορούμε ότι από τον 1ο όροφο μπορείτε να βλέπετε και στο Ισόγειο όπου θα γίνουν οι 4 από τους 8 Σταθμούς. Τουαλέτες υπάρχουν στον 1ο όροφο ή και στο υπόγειο του Κ-3.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους Εθελοντές που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και ιδιαίτερα τους Εθελοντές Ιατρούς κ. Γκιώση Βασίλειο, κ. Χατζησυμεών Ζαφείρα και Αμοιρίδη Ηλία, που δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό των παιδιών για πάν ενδεχόμενο. Ανάμεσα στους Εθελοντές που θα προσφέρουν σε άλλα πόστα π.χ. Γραμματεία, υπάρχουν και αρκετοί ακόμη ιατροί που … ευχόμαστε να μην τους χρειαστούμε.  Όμως τους ευχαριστούμε γιατί και μόνη η παρουσία τους σε συνδυασμό με την παρουσία των εθελοντών Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ της ΟΜΑΚ (που συντονίζει ο κ. Γιουμούκης Στέφανος),  μας καθησυχάζει.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΡΗΓΕΙΑ 2017 ΤΕΛΙΚΗ 

print

Written by